Spam je blog december

image_pdfimage_print

Elke maand zal er nu een artikel online komen waarin jij je blog mag spammen. En ik zal vanaf volgende maand dan een paar van de blogs die in de comments staan uitlichten.

Wel zou ik het waarderen als je niet alleen je link neerzet, maar ook even iets verteld over jezelf en je blog. Daarnaast zou ik het lief vinden als je dit wilt delen, zo leren we steeds meer leuke blogs kennen.

Dus kom maar op spam er maar op los…

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Leuk!!
    Ik ben Ilona van de blog inspiration for you, ik blog daar over beauty, fashion en lifestyle. Ook komt er elke vrijdag een DIY oline en elke zaterdag een inspiration artikel!
    Ik blogde eerst via blogger maar ben overgestapt op WordPress, iets waar ik zeker geen spijt van heb,
    Ilona | Inspiration for you onlangs geplaatst…Beauty: Review I heart makeup naked chocolateMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?