Take a look at my life 47

image_pdfimage_print

Maandag

Omdat ik deze dag twee afspraken in de stad had dichterbij Ohanahome dan thuis, ben ik de hele dag daar geweest. Zodat ik in de middag sneller in de stad was met de fiets. Beetje geholpen met wat schoonmaken in huis… verder gewoon relax daar.

DinsdagIMG_20151124_173348Vandaag thuis en lekker een dagje gewoon lui doen. Een heerlijke lunch gemaakt.

WoensdagIMG_20151125_105631Heel erg nat geregend op de fiets, gelukkig was dat toen ik naar huis moest… dus dan is het minder erg. Ik hou echt niet van regen, maar soms moet je erdoor heen he.

Donderdag

De hele dag rondgelopen in pyjama, het lijkt alsof ik niks heb gedaan vandaag. Maar was flink bezig met brainstormen, schrijven, plannen maken. Ik hou ervan, en nu ik deze week veel thuis ben kom ik er aan toe. En toch vind ik het nog altijd vreselijk zo,n lange dag alleen te zijn thuis. Het liefst vlucht ik het huis uit. Maar moet er toch eens aan gaan wennen om het weer echt fijn thuis te hebben.

VrijdagIMG_20151127_083321Natuurlijk weer zo,n mooi uitzicht als ik wakker wordt en de gordijnen open trek. Daarna naar de yogales geweest. Blijft heerlijk elke week daarheen. En het gaat ook steeds beter met de oefeningen. En de ontspanning daarna zo fijn.

ZaterdagIMG_20151128_133802We hadden wel zin in iets lekkers, dus een stroopwafel gehaald. Deze is echt zo super lekker.

Zondag

IMG_20151128_222656Filmavondje, daar hoort iets lekkers bij. Stukje kaas, worst en augurken met ham. En een film die echt nergens op sloeg. Maar enorm om moeten lachen.

Hebben jullie nog leuke tips om in de weekenden te doen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 47

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge