Spam je blog november

image_pdfimage_print

Vorige maand was weer eens de eerste keer dat jullie mochten spammen. Elke maand zal er nu een artikel online komen waarin jij je blog mag spammen. En ik zal vanaf volgende maand dan een paar van de blogs die in de comments staan uitlichten.

Wel zou ik het waarderen als je niet alleen je link neerzet, maar ook even iets verteld over jezelf en je blog. Daarnaast zou ik het lief vinden als je dit wilt delen, zo leren we steeds meer leuke blogs kennen.

Dus kom maar op spam er maar op los…

De blog van Monica, zelf kende ik haar blog nog niet.
Het is een persoonlijke blog waar ze schrijft over de dingen die ze leuk vind.
Zo kan je persoonlijke verhalen lezen over haar PDS, kom je dingen over haar gezin tegen. Lekkere recepten die ze zelf maakt.
En de mooie plekjes die ze bezoekt.
Little By Me

De blog van Jenn volg ik zelf al een tijdje.
Ook dit is een persoonlijke blog over alles wat haar bezig houd.
Gedachtenspinsels

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge