Sport en fysiotherapie

image_pdfimage_print

[social_share]

Nu meer als een half jaar geleden begon ik met sporten in de sportschool. Heb al een keer eerder een poging gedaan met sporten, maar dat ging toen niet zo goed als nu. Achteraf was ik er toen gewoon nog niet klaar voor om echt actief te sporten. Ik begon er nu weer mee omdat ik nu echt een serieuze poging wilde wagen om af te vallen. Al jaren lang probeerde ik steeds een poging, maar steeds na een aantal maanden verviel ik in de oude gewoontes. Nu gaat het goed, zoals jullie al wel eerder hebben kunnen lezen.

Soms heb ik helemaal geen zin om te gaan sporten, maar als ik dan eenmaal bezig ben wordt ik eigenlijk best wel vrolijk ervan. Niet altijd is het feest om te sporten want het blijft echt heel zwaar voor me. Sinds een aantal weken ga ik naar de fysiotherapie, ging er eigenlijk heen voor de hoofdpijn. Alleen daar kan ze me niet mee helpen. Wat ze nu probeert is dat ik met de klachten die ik heb steeds een stapje hoger kom met bewegen. Dat houd dus in dat ik nu 1x in de week op de sportschool te vinden ben en 1x in de week bij de fysiotherapie aan het sporten ben.

Mijn lichaam raakt er wel aardig van slag van nu ik steeds een stapje verder ga met sporten, daarom nu ook even een dip. En heb ik even wat meer rust nodig. Maar niet teveel anders gaat die lijn die omhoog moet juist naar beneden. Elke week leer ik steeds meer over me lichaam op de sportschool en bij de fysiotherapie, en daar ben ik heel dankbaar voor.

Straks als ik niet meer naar de fysiotherapie kan, wil ik gaan proberen 2x in de week naar de sportschool te gaan. Ik weet dat mijn klachten nooit verdwijnen, maar sterker worden door sporten is zeker mogelijk. Ik wil gewoon meer kunnen ondanks mijn klachten. En natuurlijk door het sporten en het gezonder eten blijven afvallen want dat was de reden waarom ik met sporten ben begonnen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Sport en fysiotherapie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge