~~Weekly Diary~~ Week 6

image_pdfimage_print

[social_share]

Zondag 03-02-2013
Zoals jullie nu wel weten, is vaak bij ons zondag rustdag. Vandaag was dat ook wel weer nodig nadat ik vrijdagavond en zaterdag verjaardag bezoek ontvangen had.

Maandag 04-02-2013
Deze week heb ik vrij genomen van mijn werk, aangezien het niet zo heel goed met me gaat is dat wel even nodig. Ik ga dan ook alleen maar dingen doen die ik leuk vind of nodig vind voor mezelf. Het nadeel is wel dat ik de hele week, behalve vrijdag tussen de middag warm moet eten. Mijn vriend heeft middag dienst en normaal ben ik te laat thuis van me werk zodat hij zelf warm eten maakt en ik pas s,avonds. Maar nu ik vrij ben ja geldt dat natuurlijk niet. En vind tussen de middag warm eten helemaal niet fijn, maar goed ik doe me best.

2013-02-04 12.00.25

S,middags ging ik de stad in, moest daar helemaal heen om geld te storten. Ik had nog nooit via de rabobank apparaten geld gestort, maar als je een hoop geld krijgt voor je verjaardag en het via online shoppen wilt uitgeven moet het wel op je rekening staan. Dus stortte ik 105 euro op mijn rekening. Daarna liep ik nog even door naar de Media markt in de hoop dat ze daar de bleu tooth oordopjes hadden die ik wilde kopen, maar nee helaas moet ze toch echt bestellen. En dat deed ik gelijk toen ik thuis kwam uit de stad. Nou denken jullie je had toch pas zo,n headset gekocht, ja klopt maar ben er helemaal niet tevreden over. Dat ding stoort heel erg, en valt steeds maar weg een echte miskoop dus. Nu hopen dat die ik nu heb besteld wel doen wat ze moeten doen. Zo niet kan ik deze vast wel terug sturen, want deze komen niet van Ebay vandaan.

2013-02-04 19.31.58

Er was nog wat kwarktaart over van mijn verjaardag en nam van beide smaken een stukje. (citroen en vanille speculaas)

Dinsdag 05-02-2013
Een echte pyjama dag gehouden, had nergens echt zin in. Maar dat geeft ook niet want daar was deze vrije week voor. Heb wel lekker wat brieven geschreven, liep wel wat achter dus daar had ik nu mooi de tijd voor. Tussendoor even een lekkere smoothie maken van yoghurt, sinaasappel en aardbei.

2013-02-05 15.52.35

S,avonds lekker op de bank tv kijken met een kop thee en een snelle jelle.

2013-02-05 19.53.05

Woensdag 06-02-2013

De brieven die ik dinsdag schreef en dus klaar lagen om te versturen, bracht ik vandaag naar de brievenbus. Ook gooide ik gelijk de volle vuilniszak in de container. Vond het maar koud buiten en ben dus daarna snel weer naar binnen gegaan. Lekker veel tv gekeken.

2013-02-06 17.09.48

S,avonds had ik zo,n zin in tosti,s dat ik ze dus lekker ging maken voor mezelf. Wel heel fout dat ik er curry bij deed, moet echt weer beter gaan opletten met wat ik eet.

Rond 19:30 de bus richting de sportschool, wat heb ik weer heerlijk gesport. De laatste 2 weken had ik er zeker niet van genoten omdat het echt niet goed met me gaat. Maar nu ik meer rust heb genomen deze week genoot ik hier echt weer van. En natuurlijk na het sporten nog even gepraat met Fonseng, zo gezellig altijd.

Donderdag 07-02-2013

Fysiotherapie staat vandaag op het programma, en had er zo geen zin in tot ik lekker bezig was met bewegen. Wat kan je daar zo vrolijk van worden, het is echt waar dat je gewoon een stofje aanmaakt tijdens sporten waar je vrolijk van wordt. Best wel bizar maar ondervind het steeds vaker tijdens het sporten, tenzij het echt niet goed met me gaat. Ook weer even een goed gesprek gehad met de fysiotherapeut, is wel nodig aangezien de therapie een beetje aan zijn einde loopt alweer.

2013-02-07 21.17.44

In de avond ging ik heerlijk douchen, en was toen eigenlijk zo moe dat ik geen zin meer had om de woonkamer in te gaan. Ben dus lekker op bed gekropen en tv gaan kijken. Ondertussen was ik aan het schrijven in het traveling notebook “dagboek” die ik van de week ontving via de post. Toch nog even wat gezond snacken.

2013-02-07 22.03.20

En voordat mijn vriend thuis kwam nog even 15 min. lezen op mijn tablet. Toen ik hem thuis hoorde komen, ben ik nog even met hem in de woonkamer gaan zitten even kletsen. Daarna ben ik echt naar bed gegaan om heerlijk te slapen.

2013-02-07 22.55.41

Vrijdag 08-02-2013

Zit ik vandaag weer in mijn pyjama, ja ik bleef lekker thuis vandaag. Heb de hele tijd aan de eet tafel gezeten met mijn laptop, dat gebeurd eigenlijk nooit want hij staat altijd gewoon op de bank. Maar ik wilde weer even oefenen met tekenen op mijn teken tablet, best leuk maar erg moeilijk. Na een tijdje ben ik aan het bloggen geslagen, alvast wat voorwerk gedaan voor blogs die online komen.

2013-02-08 14.46.02

Ondertussen heb ik ook even het bed afgehaald en de vuile was in de wasmachine gedaan. Gelijk maar even het bed heerlijk schone lakens op doen. Had daar zo,n behoefde aan om dat te doen, normaal doen we dat altijd samen in het weekend. Nu maar even alleen gedaan, kan best wel eens.

2013-02-08 15.06.02

Daarna dus weer verder gegaan met me blog.
Toen zag ik dat er weer wat van dat poedersuiker naar beneden was gevallen, dat was een kiekje waard.

2013-02-08 17.59.20

Zaterdag 09-02-2013
Boodschappen dag… We hebben weer een hoop in huis gehaald, niet alleen voor het weekend maar ook alvast voor maandag. Zo hoef ik pas dinsdag na me werk weer naar de winkel te gaan.

In de middag lekker aan het knutselen geweest, en kreeg ik mijn Bodie Boost boek binnen die ik vrijdag bestelde bij Bol.com. Ben al aardig aan het lezen geweest en denk dat ik wel wat heb aan al die tips die erin staan.

2013-02-09 16.01.38

Ook ik heb de HEKS’NKAAS ondervonden, dus ben in de avond lekker aan het dippen geslagen met komkommer en wortel, en stiekem ook wat toastjes die mijn vriend op tafel zette voor de brie en smeerworst die hij als snack nam.

2013-02-09 21.50.17

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

9 thoughts on “~~Weekly Diary~~ Week 6

  1. Ook al aan de bodyboost? Zie je veel tegenwoordig 🙂 Waar smaakt die heksenkaas naar? Ik heb hem ook wel eens zien staan in de supermarkt.

    1. Ga binnenkort beginnen aan Bodie Boost heb het boek net binnen en net pas uit met lezen. Denk dat je er wel meer over zult gaan lezen hier. En heksenkaas is een soort van kruidenkaas, verder weet ik niet precies hoe ik het moet beschrijven qua smaak. Gewoon eens proberen.

  2. Soms heb je zo rustige week even hard nodig, mag ik vragen hoe je boeken leest op je tablet? Heb je daar een speciaal programma voor? Ik kreeg een tablet bij mijn cursus…en lees veel boeken

      1. Toch mijn tablet maar eens pakken, heb hem tot nu toe 2x gebruikt, moet ik eerlijk zeggen, kreeg hem gratis en doe er niks mee… 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge