Take a look at my life 1

image_pdfimage_print

Maandag

IMG_20160104_105133Ik kan deze dag geen kant op, buiten is alles spekglad. Zo werd ik wakker, alles wit buiten.IMG_20160104_145204Ik maakte na een hele lange tijd weer eens een heerlijke fruit smootie, dit met diepvries aardbeien en rood fruit (wat ik al had ontdooit) 2 mandarijnen en een halve banaan. En hij was erg lekker vond ik.

DinsdagIMG_20160105_095045Vandaag was het weer nog veel erger, het ijs stond volledig op de ramen hier. Brrr wat is het koud. En ik kon nog steeds niet naar buiten omdat het nog gladder op de wegen is dan de dag ervoor. Zo kon ik dus niet naar Ohanahome wat ik had afgesproken.IMG_20160105_111831Ik ben maar even aan het kleuren geslagen, ja wat moet je anders als je alleen thuis zit. Was ook wel weer even geleden en was best wel weer leuk om te doen.IMG_20160105_114554Ook maakte ik een heel klein beginnetje aan de mamaswap waar ik aan mee doe. Kon niet veel nog doen, moet nog cadeautjes gaan kopen. Maar ja kan de stad niet in met dit weer.

Woensdag

IMG_20160106_111619Ja ik heb mijn leven gewaagd om toch even naar Ohanahome te gaan om te kunnen knuffelen met mijn vriendin. De bussen reden vandaag gelukkig dus het kon eventjes. Was er al 2 1/2 week niet geweest. Dus het was erg fijn. Haar dochter was restaurantje aan het spelen en we werden onwijs verwend. Tot de rekening kwam. Maar ik ben hem mooi gevlucht. Want het risico dat de bussen weer zouden stoppen met rijden kon ik niet nemen. Het weer werd alleen maar erger. Bij de stoep van hun huis gaat het naar beneden en mag blij wezen dat ik op me benen ben blijven staan.

Donderdag

Een dagje even helemaal niks doen. Eigenlijk niet zo heel fijn want ben zowat de hele week al thuis geweest. Behalve woensdag dan eventjes niet. Uit verveling ben ik dan maar series gaan kijken.

Vrijdag

Weer zo,n dag aan huis gekluisterd, alleen zijn we wel even naar de winkel geweest om voor de hele week boodschappen te doen. Het leek wel net voor kerst te zijn. Wat een drukte, de mensen konden dagen lang het huis natuurlijk niet uit vanwege de gladheid. En nu massaal even naar de winkel, dit was niet leuk boodschappen doen.

ZaterdagIMG_20160109_195948De hele dag op bed gelegen met series kijken, want heb de nacht op de bank doorgebracht met pijn en spugen. Gelukkig gaat het altijd over na het spugen. En was ik alleen gewoon heel moe overdag. Heb ik lekker een stukje taart gegeten, heel fout maar erg lekker.

Zondag
IMG_20160110_131405

IMG_20160110_135710Eindelijk even iets leuks doen deze week. Samen met mijn man zijn we een heerlijke boswandeling gaan maken. Lekker de camera mee en genieten van al dat moois. We hebben een route van 6 km gelopen. Wat was het vermoeiend, maar ondanks dat waren het goede en blije vitamientjes voor mij. Het was wel een uitdaging de route, overal lag blubber. Maar we hebben het overleefd.

Kunnen jullie ook zo genieten van de natuur?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge