Take a look at my life 17

image_pdfimage_print

Er is weer een nieuwe week voorbij, soms schiet het erbij in om foto,s te maken. Dus niet elke week heb ik zoveel foto,s. Zo ook de afgelopen week niet heel veel gemaakt.

insta17Maandagochtend ben ik op de fiets gestapt om naar de sportschool te gaan. Daar heb ik even 20 minuten gefietst, 15 minuten gelopen en 5 minuten geroeid. Om daarna lekker even te douchen en weer terug naar huis te fietsen. Dinsdag ben ik de stad in geweest, ik kocht in een feestwinkel paarse ballonnen voor de verjaardag van Daan. Stond ik gewoon in de winkel te huilen. Ook was ik in de stad om een klein cadeautje voor hem uit te zoeken. Had niet verwacht dat ik iets zou vinden wat in mijn gedachten zat. Maar gelukkig wel. Deze week maakte ik een heerlijke wrap met kaas, tomaat en champignons. Woensdag ging ik zoals elke woensdag naar de kinderboerderij om te helpen schoon maken. Het is altijd wel even fijn om van huis te zijn, onder de mensen en dieren te zijn. Donderdag in de middag moest ik naar de psycholoog, waar ik op de fiets heen ging. Nadat ik thuis kwam, ben ik daarna nog even naar de winkel gegaan wat boodschappen gehaald. Vrijdag weer naar de sportschool gefietst dit keer voor de yoga die ik elke week probeer te volgen. Thuis was ik echt onwijs moe en ben ik even een uurtje me bed in gekropen. Toen de week boodschappen gedaan samen met mijn man. Nadat we de zooi opgeruimd hadden zijn we nog even naar Daan geweest. Het was het meest prachtige weer, dus het was het beste moment even met hem te praten. Het weekend lekker weinig gedaan, gezellig maken met kaarsjes s,avonds. En veel op bed liggen met filmpjes kijken via Netflix.

Op naar een nieuwe week…

Hebben jullie nog iets bijzonders gedaan de afgelopen week?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge