Take a look at my life 18

image_pdfimage_print

Alweer een week voorbij, soms gaan de dagen hard maar soms ook helemaal niet. Denk ook dat het eraan ligt wat je doet. Drukke dag betekend dat hij snel om is. Maar ik lig ook regelmatig op bed series te kijken omdat ik gewoon soms heel moe ben. Die dagen gaan iets langzamer, maar heb ze gewoon echt nodig.week 18De eerste foto is eigenlijk nog van de zondag een week eerder. Ik blijf het mooi vinden hier foto,s van te maken. Maandag was ik even lekker op dreef en heb ik veel geschreven voor mijn boek. Het zou fijn zijn als ik elke dag zoveel kon schrijven, maar dat lukt me niet zo goed. Maar ooit komt er dat boek van mijn hand. Dinsdag at ik nog een kop soep die over was van het weekend. En ik at er een wrap bij. Diezelfde dag maakte ik een heerlijke smoothie met yoghurt en aardbeien. Woensdag is het mijn werk dag. En maakte ik dus weer een dieren foto. In de avond was het maar de hele tijd aan het regenen. Ik zag de zon ondergaan en maakt achter glas deze mooie foto. Door de druppels door de zon zien. Donderdag had ik weer een afspraak bij me psycholoog waar ik op de fiets heen ga steeds. De volgende keer gaan we eindelijk echt beginnen. Had eerst een intake daarna een gesprek over de behandeling. En dus volgende week gaan we echt van start. Vrijdag ging ik weer lekker naar de yoga zoals elke week. Maar ik moest onverwachts met de bus. Lekke band op me fiets. Daar baalde ik wel van omdat ik nu haast had aangezien ik met de bus altijd veel vroeger weg moet. Nu kwam ik echt net op tijd aan, vreselijk.

Het weekend niet veel gedaan alleen even zaterdag de week boodschappen gedaan. Mijn man had overgewerkt deze dag. Zondag ben ik bezig geweest met mijn blog en veel series gekeken. S,avonds even wezen douchen heerlijk. Daarna lekker op bed gelegen en de rest van de avond daar tv gekeken.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge