Take a look at my life 19

image_pdfimage_print

Zo is er alweer een week in mei voor bij. De verjaardag van mijn kleine jongen komt steeds dichterbij. Ik heb het hier best wel moeilijk mee. Maar we gaan gewoon door. Momenteel beleef ik niet veel in mijn leventje omdat ik best veel moe ben en dus weinig doe. Toch heb ik weer een kleine week overzicht voor jullie.

insta19Maandagochtend beginnend met een gezond en lekker ontbijtje. Dinsdag ben ik de stad in geweest, ik moest naar een winkel die dicht bleek te zijn. Echt erg want had nog op de site gekeken en deze dag stond er niet bij dat hij dicht was. Toen ben ik maar een kop thee gaan drinken bij Musjes, daar ben je altijd wel welkom. Een hele tijd zitten kletsen daar. Toen moest ik nog even een broodje eten en ben ik weer naar huis gegaan. Fijn zit je in de bus ben je bijna thuis gaat het regenen. Sta je buiten de bus gaat het nog harder op. Was een verzopen katje toen ik thuis was. Woensdag lekker weer even werken op de kinderboerderij, het was best lekker weer. Na een tijdje begon het wel wat te regenen, maar gelukkig ben ik door de buien heen droog thuis gekomen. De volgende dag donderdag heb ik er een pyjama-bed-tv-dagje van gemaakt. En vrijdag s,morgens op tijd al op de fiets naar de psycholoog en daarna door naar de sportschool voor een lesje yoga. Richting huis even langs de supermarkt geweest, had echt trek dus alvast een broodje gehaald en gegeten. Toen door naar huis, daar was ik zo moe dat ik me bed ben in gegaan. Toen werd ik wakker gebeld door me man om boodschappen te doen. Met een duffe kop dus boodschappen gedaan. Maar gelukkig dat hebben we ook weer gehad. Zaterdag ging mijn man overwerken en ik maakte lekker broodjes warm vlees voor mezelf. Zondag ja een moeilijke dag, Moederdag. Ik merkte het eigenlijk pas dat ik het moeilijk vond door alle lieve berichtjes die ik rondom Moederdag las. Heb mezelf maar even verwend met heerlijke broodjes. En genoten van het zonnetje die deze dag zich liet zien.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge