Vlesje

image_pdfimage_print

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten water flessen. Denk maar eens aan de Bobble en de Dopper. Beide heb ik zelf in gebruik. Maar nu hebben ze weer iets anders leuk bedacht. Een waterfles met een fruit filter. Ja je ziet vaak flessen met filters om je water te filteren. Alleen deze fles heeft een filter om je fruit in te filteren. In de filter stop je het fruit wat je lekker vind, de rest van de fles vul je gewoon met water. Zo is het fruit apart van je water, maar zal je water wel een fruit smaakje krijgen. Dit vond ik zo leuk toen ik het online tegen kwam dat ik het bedrijf Vlesje ben gaan mailen. Ik zocht namelijk nog iets leuks om weg te geven aan 2 deelnemers van de Gezond en fit 2015 uitdaging. Al snel kreeg ik mail terug dat ze hier wel aan mee wilden werken. Ik kreeg dus 2 van hun mooie Vlesjes.

Probeer eens aardbeien met basilicum of munt, citroen en komkommer. Je kan eindeloos variëren met welk fruit je ook wilt

DSC_0024

DSC_0025Drink jij weleens water met een heerlijk fruitsmaakje?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

2 reacties

  1. tineke schreef:

    Zo’n fles wil ik ook nog graag eens aanschaffen! Lijkt me heel handig.

  2. Elisa schreef:

    Wat en mooie oplossing
    Alleen water is als je veel drinkt erg laf
    Ik doe vaak wat citroensap er door, maar dit is een mooie oplossing voor variatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?