Take a look at my life 20

image_pdfimage_print

Na het weekend ben ik maar even naar de dokter geweest aangezien ik nog altijd pijn op mijn borst had. Dus maandag zat ik daar en kreeg ik te horen dat het mijn maag was. Daar zou ik wel even iets voor krijgen. Ik kreeg een kuurtje maagzuurremmers voor 30 dagen. En ongeveer na 10 dagen zou het gaan werken. Nou wat kreeg ik last van de bijwerkingen al dezelfde dag. Ik dacht echt dat het niet goed was, want je krijgt maagzuuremmers en ik kreeg er juist maagzuur van. Me keel branden van het zuur en ik was maar aan het kokhalzen en gal op spugen.IMG_20160531_131046Ik dacht om even weg van huis te zijn naar Annelies te gaan, daar was genoeg te doen. Maar eigenlijk toen ik al aankwam merkte ik dat het nog altijd helemaal niet goed ging. Toch ben ik begonnen het gras korter te maken. Maar na een tijdje ben ik het gaan opgeven en naar huis gegaan. Ik voelde me zo slecht.IMG_20160601_171928Ik besloot woensdag thuis te blijven van de kinderboerderij, omdat het niet heel lekker ging nog steeds. Ik maakte er een rustige dag van, zoals je kan zien. Gelukkig begon ik steeds een beetje meer op te knappen en minder pijn te krijgen. Helaas werd ik er wel verkouden bovenop. Maar ach ja dat is minder erg dan mijn maag.

Donderdag besloot ik even langs WIJ Beijum te gaan om even folders te brengen van Ohanahome bij het consultatiebureau. Dat had ik afgesproken dat ik dat mocht doen. Daarna nog even met iemand gesproken over mijn aanvraag van PGB. Nu kon ik eindelijk zeggen dat ik concrete plannen kon maken bij Mirre. Alleen moet er nog getekend worden en naar de gemeente ermee. IMG_20160603_213610Vrijdag avond valt onder weekend, dus mogen er ook chippies gegeten worden van ons. Dat deden we dus ook.IMG_20160604_124303En omdat het zo lekker weer was hebben we kunnen genieten dat het balkon deur open kon staan het hele weekend. Dat is toch heerlijk zo,n uitzicht. Dit is het enige wat ik zal missen als ik ooit ga verhuizen.IMG_20160604_210828Lekker aan de hapjes en een drankje. We vierde zaterdag alvast de verjaardag van mijn mannetje. Hij is 7 juni jarig, maar zijn ouders en broer kwamen deze avond even op bezoek.IMG_20160605_125808Even op zondag buiten zitten op het balkon, alleen zat ik alsnog midden in de zon en werd me dat snel te heet. Dat ik uiteindelijk naar binnen gevlucht ben.IMG_20160605_145059Blote voeten dag, omdat ik toch binnen ben gaan zitten heb ik mijn sokken maar even uitgedaan. Te warm voor.

Hebben jullie het weekend ook zo genoten van het zonnetje?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge