Glimlachmomentjes #11

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Behandel traject

Ik wordt zo blij van het idee dat ik over twee weken, drie maanden lang elke week drie dagen intern ga bij Mirre waar ik onder behandeling sta. Dit zal een beter effect hebben op mij dan elke twee weken een sessie te krijgen. Nu zal ik twee sessies in drie dagen krijgen en de nodige zorg die ze ernaast kunnen bieden. Het zal zwaar worden, maar ga ook heel erg genieten van de mooie reis die ik ga maken bij Mirre.


App groepje

Via whatsapp heb ik contact met het Vlinderkindcafé team, bestaat uit mij en twee andere meiden. Ik vind het fijn dat ik hier deel vanuit mag maken en dat ik Nathalie heb mogen helpen met het opzetten ervan. Nog heel even hebben we om alle laatste dingetjes af te handelen en dan gaan we los op 7 juni. Het is leuk om elkaar zo op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn. En soms ook wat persoonlijke dingen. Het grappige is dat ik de twee meiden alleen nog maar online ken, toch al zo,n klik mag ervaren.


Vriendin bellen

Even een vriendin bellen om haar aan te horen. Ze verteld altijd vrolijk dat het goed gaat. Maar als je verder vraagt, is ze toch altijd blij dat ze gewoon even haar verhaal kan doen. Natuurlijk weet ik dat ze altijd vrolijk doorgaat. Maar dat kan niet als je niet even ventileert met iemand. Dat maakt me dan weer blij dat ze me zo fijn in vertrouwen neemt om gewoon te vertellen wat er op haar hart ligt. Natuurlijk kan dit ook altijd andersom. Maar ik luister nou eenmaal graag naar een ander. Dit vind ik zo waardevol om te kunnen/mogen doen.

Waar werd jij van de week blij van?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge