Take a look at my life 20

image_pdfimage_print

Een week van veel rust, zoals de laatste weken het hier gaat. Veel Netflix kijken, ben verslaafd aan een nieuwe serie weer “The Walkers” Daar ben ik wel weer even zoet mee met 4 seizoenen. Een week van veel verdriet omdat het afgelopen jaar steeds in me hoofd afspeelde, alle ellende kwam omhoog. Maar gelukkig op de dag dat Daan 1 zou worden kon ik dat loslaten en genieten van de mooie herinneringen aan hem.

insta20Maandag beginnend met een yoghurt ontbijtje met banaan en aardbeien. Even naar buiten geweest om naar de winkel te gaan. Het was erg mooi weer.
Dinsdag heb ik lekker crackers met kaas en komkommer gegeten in de middag.
Woensdag was het weer tijd om naar de kinderboerderij te gaan om daar te helpen.
Donderdag nog even er op uit om naar de winkel te gaan, ik was iets vergeten. Daar was ik niet blij mee omdat de Aldi bij ons om de hoek niet open was. Dus moest ik helemaal naar de Albert Heijn. Later op de middag at ik heerlijke aardbeien. Zo lekker zijn ze.
Vrijdag zou Daan 1 geworden zijn, waar ik al over schreef. Het beertje wilde Daan even een knuffel geven. Natuurlijk zijn we naar zijn plekje geweest waar ik vele foto,s maakte. We kregen ook een paar kaartjes vanwege zijn geboortedag. Zo lief. Ik had een speciale taart besteld met teigertje erop, want 1 jaar is toch heen speciaal. En wat was deze taart lekker zeg. Jammer dat Daan niet mee kon smikkelen er van. Natuurlijk moest er s,avonds nog een kaarsje gebrand worden. Dit was zijn laatste speciale kaarsje die ik voor deze dag bewaarde.
Zaterdag gingen we s,avonds heerlijk uiteten. Lekker naar de wok toe, en de meest lekkere dingen gegeten daar.
Zondag was ons rustdag, maar eigenlijk rust ik elke dag heel veel. Dus voor mij was deze dag niet veel anders dan de rest van de week.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge