Zondag favorieten, tv kijken, visitekaartjes, webinar

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××

Tv kijken heel veel tv kijken op bed
Webinar bij wonen voor “je levensverhaal schrijven” (ik doe een online cursus om eindelijk mijn boek te schrijven)
Nieuwe mooie visitekaartjes hebben, die passen bij me header
Degrassi, ja eindelijk weer een nieuw seizoen op tv te zien
Alle lieve berichtjes die binnen kwamen op de verjaardag van Daan
Ballonnen brengen bij Daan
Mijn schoonouders en vrienden van ons aantreffen bij Daan
Foto,s krijgen van een vriendin die in Disney zit die speciaal een Mickey ballon kocht en opliet
Heel lang s,avonds herinneringen ophalen van onze prachtige zoon

Volg en like me als je wilt

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge