Take a look at my life 26

image_pdfimage_print

Deze week weer op dinsdag naar Mirre. Dit keer moest ik van Emmen naar Mirre met de regio taxi omdat de bus naar Valthe die ik normaal altijd heb niet rijd in de zomervakantie. Dus de hele zomervakantie maak ik gebruik van de regio taxi. Scheelt wel een hoop tijd, maar wel iets meer geld. Gelukkig is mijn partner zo lief dat hij geld overgemaakt hebt ervoor. Daar hoef ik me dus geen zorgen om te maken. Maandag had ik trouwens nog even een rustig dagje gehouden. Beetje rommelen in huis, want daar kom ik haast niet aan toe als je drie dagen niet thuis bent.IMG_20160712_214930De ene keer was het aan het regenen en dan was het weer droog. Vervelend weer. Heb even tijd doorgebracht op mijn kamer bij Mirre, nergens geen zin in. Wat te doen, regendruppels proberen te fotograferen. Dat was nog niet makkelijk om ze scherp in beeld te krijgen. Maar het is gelukt. IMG_20160713_100724Er wordt me steeds maar aangeraden om te bewegen, dat is een hele verandering van thuis. Soms moet ik me echt tot wandelen zetten om het te doen. Hier in de natuur bij Mirre gaat het me iets makkelijker af. Alleen het traject waar ik in zit is zo zwaar dat ik eigenlijk elke dag heel erg moe ben. Mijn lichaam reageert er onwijs op. Dus ook heb ik heel veel pijn. Toch geniet ik ook van de reis die ik maak om mijzelf te vinden. Het wandelen levert dan wel weer mooie natuur plaatjes op.IMG_20160713_180836En ook hier weer wat mooie plaatjes. Ben wezen wandelen naar de Hunnebedden. Daar heb ik een hele tijd gezeten, genietend van de energie die op de plek daar aanwezig is.IMG_20160713_193929Verse munt thee heb ik gemaakt. Ben samen met José hun tuin in geweest. Wezen snoepen van de bessen en bloemen. Ze plukte munt voor me, zo kon ik heerlijke munt thee zetten met wat honing. Dit was echt genieten. Dit zal ik dus vaker gaan doen. Mag gewoon in de tuin komen wanneer ik wil en snoepen wat ik wil.IMG_20160716_130910Nog meer mooie bloemen, er staan er daar zoveel dat ik er geen genoeg van krijg om ze op een plaatje te schieten.

Donderdag in de avond was ik weer thuis, zodat ik vrijdagochtend naar de yoga kon. Dit is voor nu even de laatste keer want de dagen op Mirre veranderen voor eventjes. S,avonds deden we de week boodschappen.

Het weekend hebben we heerlijk rust gehouden. Mijn partner was zaterdag niet helemaal lekker, ik had zondag een mindere dag. Dat ging dus lekker zo.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge