Take a look at my life 29

image_pdfimage_print

Een week van weinig slapen, ja ik heb nogal wat slaap te kort. Rust vinden in Ohanahome, vuurgesprek en logeren.

insta29*Maandag even een dagje thuis bezig geweest. Heb zowat de hele dag gedaan over de keuken schoon maken. Wat is dat een rot klus zeg. Maar het wordt al minder erg als je muziek op hebt staan. En als je resultaat ziet van je werk ben ik helemaal blij. Alleen een keuken is altijd maar van korte duur schoon, dat is dan wel weer jammer. Maar heb dus even flink me best gedaan erop.
*Dinsdag moest alleen nog even de vloer van de keuken dweilen daar kwam ik de dag ervoor niet meer aan toe. In de middag ben ik de stad in gegaan, even lekker zitten kletsen en een kop thee drinken bij Musjes. Heb daar zelfs een paniekaanval opgevangen aangezien het dit keer best druk met klanten was en er iemand met een heel klein baby’tje was. Dit kleintje begon me toch te huilen, waar ik niet zo goed tegen kan. Het liefst hoop ik dan dat het mijn kindje is die zo huilt en dat ik het dan heerlijk kan troosten. Maar ik bleef dapper zitten tot ik weer rustig werd. Daarna ben ik door gegaan naar het ziekenhuis (UMCG) daar had ik een afspraak met iemand die ik eerder voor Daan had ontmoet. Hier vertel ik even nog niks over omdat ik nog niet weet of dit mag. (toestemming onderweg)
*Woensdag de dag om op de kinderboerderij iets te doen. Eerlijk gezegd heb ik de laatste weken er niet veel plezier meer in. Hopelijk komt dit terug en zo niet, gaan we er iets op verzinnen. Ben nog steeds gek op dieren, maar wordt niet meer zo blij van het werken daar. In de avond ben ik naar Ohanahome gegaan, ik zou daar een nachtje logeren in het blauwe huisje. Dit huisje is officieel voor de bed&breakfest. Maar ik mocht er gebruik van maken om mijn rust te krijgen. Ik heb namelijk nogal slaap problemen en helemaal als ik de nacht alleen thuis ben. Dus werd me aangeboden om te blijven slapen. De hele avond hebben we gepraat bij het vuur, wat een heerlijke avond was. Toen was het tijd om te gaan slapen, maar helaas heb ik hooguit 2 uurtjes geslapen. Dat doen we de volgende keer over en dan telefoon uit zodat ik niet gestoord kan worden. Het was wel een hele leuke ervaring om daar te mogen logeren.
*Donderdag de dag begonnen met lezen in een voor mij moeilijk boek. Merkte het ook wel heel erg aan mijn humeur daarna. Maar er was meer wat eruit kwam, waar het precies vandaan kwam weet ik niet. Toen Annelies thuis kwam van een ochtend weg, merkte ze het ook aan me dat het niet goed ging. Maar zoals gewoonlijk sloot ik me weer af van haar. Ben me terug gaan trekken in het huisje en alleen maar aan het huilen geweest. Toch werd ik over de streep getrokken om het te doorbreken, we hebben samen de berg was opgevouwen en opgeruimd.
*Vrijdag was ik gewoon weer thuis en moest ik in de ochtend naar de psycholoog. Daarna ben ik gelijk door gegaan naar de sportschool even wat woede kwijt raken. Dit was de eerste keer dat ik weer plezier erin had om te sporten. En dat buiten yoga om, want dat doe ik normaal op vrijdag maar dit keer even niet. Na het sporten heerlijk douchen en door naar Ohanahome. Daar heb ik de hele dag nog rondgehangen. Geschreven, maar was ook zo vreselijk moe dat ik even gebruik heb gemaakt van het blauwe huisje. Toen ik terug in het huis kwam was iedereen verdwenen. Er lag een briefje wat ze aan het doen waren. Ze bleken nog maar net weg te zijn, dus heb lekker me gang gegaan daar. In de avond ben ik pas weer naar huis gegaan. Ik kreeg voor dat ik weg ging nog 2 hele mooie steentjes van haar. Deze heb ik bij de foto van Daan geplaatst zodat hij erover kan waken.
*Zaterdag een rot nacht beide gehad. Bert werd ziek wakker en ik had de halve nacht op de bank met pijn gelegen. En dan moesten we boodschappen doen vandaag. Nou dat heeft even geduurd voor we dat gingen doen. Maar er is eten in huis gekomen. De rest van de dag heb ik op bed doorgebracht met “Teenwolf” kijken. Er kwam een pakje binnen voor mijn man, ik kreeg 1 ervan wat hij bestelde. Een hele leuke usb stick.
*Zondag rust rust en nog eens rust

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 29

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge