Take a look at my life 43

image_pdfimage_print

Een dagje later dan normaal, omdat er gisteren speciaal een blog online kwam vanwege Allerzielen

Maandag

Ohanahome, we zijn bezig geweest met de voorkamer op te knappen. We hadden de muur al rood gemaakt, nu de vloer schoonmaken samen met nog een andere vriendin van Annelies. Deze vriendin is het af gaan maken toen Annelies en ik op missie gingen. We gingen naar het ziekenhuis, maar hier ga ik jullie later over vertellen wat we daar hebben gedaan.

Dinsdag

IMG_20151027_142747Dit is het resultaat geworden van de voorkamer. Nu vind ik het wel mooi. Ik hou niet van rood, maar op deze manier is het wel heel gaaf. Nu alleen de andere muur nog aanpakken want die is roze. En dat ziet er natuurlijk niet uit met rood.

WoensdagIMG_20151028_093633Richting het werk op de kinderboerderij. En wat was ik vrolijk. Heb zelfs staan dansen op het terrein en kreeg ik de opmerking van collega “sta je nou te dansen” Ja ik stond te dansen, ik ben vrolijk. Moest er zelf heel erg om lachen. Ze kennen me zo niet.IMG_20151028_123415Thuis heerlijk eieren gebakken met ham en kaas, en een geroosterde boterham erbij.

Donderdag

Ik zou deze dag alleen maar even gaan sporten, maar de dag verliep anders. Er was een vriendin die een hulpvraag had. Even praten, dus heb haar naar Ohanahome gehaald. Daar heeft ze even van zich af kunnen praten. Nadat ze weg ging heb ik daar nog even wat gegeten en toen richting de sportschool gegaan. Na de sportschool nog even snel langs de winkel, maar daar liep het uit te hand. Ze wilde voor de zoveelste keer in mijn tas kijken en dit keer had ik er geen zin in en weigerde ik. Omdat ik niet meewerkte werd mij de winkel toegang ontzegt. Was even in de war. Maar toen ik thuis kwam en mijn man even daar ging praten met de manager, en ik dus weer de winkel in mocht had ik de grootste lol ervan. Het werd tijd dat ik eens zou weigeren, want dat mag gewoon. Ja Debbie bijt van zich af, ik herken mezelf soms echt niet meer. Maar dit is wel een erg leuke ik vind ik.

Vrijdag
IMG_20151030_084935Goedemorgen en dit is wat ik zag toen ik uit het raam keek.IMG_20151030_102128Ik was te vroeg op de sportschool vanwege een afspraak ervoor. Dus maar even wat schrijven. Maar kon me niet goed concentreren vanwege de muziek die daar aanstaat. Daarna me omkleden voor de yogales en even goed genieten ervan.

Zaterdag
IMG_20151031_130414

IMG_20151031_133137

IMG_20151031_190811Drukke dag gehad. We gingen naar Tuinland om rond te neuzen tussen de kerstspullen, alleen het viel wat tegen nog. Wel hebben we weer een speciale kerstbal gekocht voor Daan. Maar niet alleen voor Daan want kwam de naam Sem ook tegen. Deze heb ik dan ook aan mijn vriendin gegeven. Ik kon hem echt niet laten liggen. Daarna zijn we even naar Daan gegaan, toen we erachter kwamen dat er s,avonds Allerzielen werd gevierd waar ik al over schreef. We dus de avond terug zijn gegaan. Maar in de middag zijn we ook nog even bij vriendin langs geweest die een inzameling actie hadden voor haar dierenvoedselbank. En ook daar kon ik niet met lege handen aankomen. De twee stenen op de foto heb ik dus beschreven op Allerzielen, moest echt ook aan beide jongens denken. De twee draken die daar boven samen aan het vliegen zijn.

Zondag

IMG_20151101_165145We hebben even het huis aangepakt om schoon te maken. Samen hebben we dit gedaan omdat ik er tegenwoordig door de weeks niet meer aan toe kom door dat ik het veel drukker heb dan voorheen. Best lekker zo,n dag indeling te hebben door de weeks. En dan is het fijn om samen even door het huis te gaan. Helemaal tevreden na het schoonmaken, want dat voelt goed als het weer netjes is in huis. Dan heb ik lekker erwtensoep gemaakt, daar ben ik altijd wel even een tijdje mee bezig. Maar zo lekker, dus de moeite waard ervoor.

Zijn jullie al naar kerstspullen aan het kijken geweest?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge