Take a look at my life 45

image_pdfimage_print

MaandagIMG_20151109_084227

Goedemorgen op deze fijne ochtend, een mooi plaatje om de dag mee te beginnen.
Deze dag weer bij Ohanahome geweest. Heb daar lekker in de stoel zitten lezen. Dus lekker relax.

Dinsdag

Weer bij Ohanahome, dit keer voelde het niet helemaal fijn daar te zijn. Ik pikte een gevoel op van iemand daar wat geen pretje was. Ben toen het huis uit gevlucht, wel heel stom om alleen je telefoon mee te nemen en geen portemonnee. Want ik belande ineens in de binnenstad. Maar ik besloot gezellig even naar Musjes te gaan. Daar was ik al een tijd niet meer geweest. Dus een lekker kopje thee gedronken en zitten kletsen met het winkel personeel wat er op dinsdag altijd is.

Daarna terug gelopen naar Ohanahome, en even bij Annelies op de bank gaan liggen. Ze voelde zich niet zo lekker deze dag. En ik had inmiddels me bevestiging wat ik op had gepakt maar niet van haar. Nog even met haar geknuffeld en gepraat voor ik naar huis ging.

Woensdag
IMG_20151111_104233Tijd voor de kinderboerderij. Omdat sommige hokken dicht waren omdat ze bezig gingen met bekappen van de dieren ben ik naar achteren gegaan. Om de pony bak en bij de varkens schoon te maken. Dat was al weer een hele tijd terug.

IMG_20151111_125101Weer eens lekker tussen de middag een wokgerecht gemaakt.

IMG_20151111_181344Omdat we elkaar vandaag 15 jaar kennen ik en mijn partner zijn we luxe uiteten geweest. Ja wel naar de MC Donalds. Nee het is geen grap… Wij hadden de grootste lol erom juist om wat mensen zouden zeggen hihi.

Donderdag

Ik voelde me niet zo fijn, en wilde dus niet thuis blijven. Dus ik besloot naar Ohanahome te gaan. Terwijl Annelies de kamer van haar dochter aan het opruimen was, ben ik daar in de kamer gaan zitten om de was op te vouwen en opruimen van haar dochter. Gezellig want zo konden we lekker kletsen met elkaar.

IMG_20151112_170244Zo zag me uitzicht eruit toen ik thuis aankwam

Vrijdag

IMG_20151113_111738Nog even een stukje speculaas appel gebak gegeten voor ik weg zou gaan.

IMG_20151113_135749In de middag heb ik lange treinreis gemaakt. Van Groningen naar Heerlen. Een weekendje naar mijn vriendin. Rond een uurtje of 17.00 kwam ik aan op het station.
IMG_20151113_165507Zaterdag

IMG_20151114_125640

IMG_20151114_131643Dagje Valkenburg samen met mijn vriendin en haar vriend. (uitgebreid verslag komt van dit weekend)

S, avonds nog naar Brunssum gegaan om daar te eten.

Zondag

En dan is het al weer tijd om terug naar huis te gaan na een gezellig weekendje.

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Anneleen schreef:

    Oh wat ziet dat wokgerechtje er lekker uit! 🙂 wat doe je er allemaal in?
    Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Buikgriep en Jim bijna jarig #10My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?