Een paradijsje in stad Groningen

image_pdfimage_print

duizend (ohana)Ohanahome de plek waar ik het al zoveel over heb gehad. De plek waar ik mij thuis voel, de plek waar ik met liefde omarmd wordt. Een veilige plek waar ik heen kan als ik iemand nodig heb om te praten, of gewoon even mijn rust kan vinden.

Heel in het begin na het overlijden van Daan zocht ik een antwoord. Het heeft te lang geduurd voor dat ik het vond. Ohanahome is mijn antwoord op mijn hulpvraag. Liefde, vertrouwen, rust en veiligheid… Ik hoefde daar niks uit te leggen, want begrepen werd ik. Er liggen zoveel tranen daar, die tranen die ik daar heb gehuild komen nooit meer terug. Eerst heb ik daar moeten leren huilen. Ik ben namelijk iemand die het liefst alleen huilt, maar wat is het fijn als je niet alleen hoeft te zijn met je verdriet. Iemand die je gewoon aanmoedigt om te huilen en je niet sust zoals de meeste mensen.

Met Ohanahome gaan we landelijk bereik maken, het wordt een online platform zodat ouders van zieke kinderen terecht kunnen bij ons via social media. Ook als je kind plotseling overlijd zijn we er voor jouw als ouders. Maar ook kan je nog altijd terecht op de Peizerweg zelf, voor dat ene gesprek met je coach of even dat stukje rust die je nodig hebt. Of heb je gewoon wat warmte nodig, dan kan je altijd die fijne knuffel krijgen. Dus woon of ligt je kind in het ziekenhuis in Groningen, staat op vaste dagen de koffie/thee klaar.

Ohanacollage

Zaterdag 21 november staan wij op het evenement Let’s Gro in de Wolkenfabriek Groningen. Dit is via de facebook pagina Oproepjes voor Groningers.
Kijk voor meer informatie op de site van Let,s Gro

Daar staan we jullie graag te woord over wat wij doen. Heb je interesse of wil je gewoon even een babbeltje maken.
Met liefde ontvangen we jullie daar.

Ohanahome

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Een paradijsje in stad Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge