Take a look at my life 49

image_pdfimage_print

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.


Maandag 01 december 2014

Wat moeilijk om de hele dag thuis te zijn. Deze week ben ik echt veel alleen thuis geweest. Weinig afspraken dan maar eens wat doen in huis. Ben begonnen aan de keuken op te ruimen en schoon te maken. Daar heb ik wel even een paar dagen voor nodig. Vandaag is 1 kant klaar, daar ben ik dan toch best wel trots op dat ik het heb gedaan.

IMG_20141201_192715S,avonds lekker een gebakje eten. Heel slecht voor de kilo,s, maar wel erg lekker.

Dinsdag 02 december 2014
IMG_20141202_104640Dag 2 aan de schoonmaak in de keuken. Nu ben ik begonnen aan de andere kant, dat zal nog wel even duren voordat het daar klaar is. Wat een rot klus zeg. Maar met een beetje muziek op gaat het toch wel prima.

Woensdag 03 december 2014

IMG_20141203_093029Dan mag ik toch vandaag weer even de deur uit. Tijd voor sporten bij de fysio. Het gaat de laatste 2 weken goed met sporten. Heb wel laatste tijd meer last van me rug. Zeker in de nachten, zo vreselijk als je dan niet kan slapen daardoor. Maar kan dus echt weer goed genieten van het sporten. Tot einde van het jaar nog even bij de fysio sporten. Daarna ga ik weer terug naar de sportschool. En misschien zelfs wel aan de yoga beginnen. Eerst maar eens een proeflesje nemen. Vind het altijd wel wat spannend in een groep sporten.

IMG_20141203_173316Onverwachts kreeg ik in de middag bezoek. Had bijna de deur niet open gedaan. Ze bellen hier vaak aan en dan moeten ze bij de buren zijn. Maar toch deed ik open, nadat er voor de tweede keer werd aangebeld. Mijn oude buurvrouw kwam langs. Ze had 2 mooie cadeautjes mee genomen. Ik ben helemaal verliefd op me eigen prachtige mannetje. Moet je zien hoe mooi een tekening van onze kleine Daan*

IMG_20141203_205213Ook kreeg ik deze canvas, met het mooie gedichtje erop. Zo super lief. En vond het fijn dat er iemand spontaan langs kwam.

Donderdag 04 december 2014
IMG_20141204_095836In de ochtend gelijk maar eten gemaakt. Ik moest namelijk naar mijn psycholoog voor EMDR therapie. En als ik me net als de vorige keer zo voelde, dan kwam er niks van het eten terecht. En ja hoor, ben daarna me bed ingekropen en er pas s,avonds weer uit gekomen. Wat komt er een hoop los met die therapie. Niet fijn als je zo voelt, maar het is wel goed dat alles eruit komt.

Vrijdag 05 december 2014

Eigenlijk moest ik werken, maar in de ochtend toen me wekker ging stuurde ik een berichtje dat ik niet kwam. Ben lekker blijven liggen. Kon me er niet toe zetten. Pas na 11 uur me bed uit gegaan. En eigenlijk daarna er weer in gegaan. Tot Bert me kwam halen na het werk voor de boodschappen. Helaas moest dat ook gebeuren. Maar wel een reden om naar buiten te gaan.

Zaterdag 06 december 2014

Ik had met mezelf afgesproken dat ik naar Daan* zou gaan. Dat ben ik dus gaan doen, op de fiets. Zijn papa was weer eens aan het werk.

IMG_20141206_132915Kwam zijn flessenpost brengen. Hier komt nog een artikel over. Maar dat duurt nog even. Het is namelijk een uitnodiging, waar ik heen ga.

Zondag 07 december 2014

Lekker rustig wakker worden…

IMG_20141207_115606Eten met gekookte eieren jammie.

Op de planning staat naar het tuincentrum gaan. De bedoeling is om een schepje te kopen, zodat ik ook de plantjes die ik kocht voor bij Daan* te kunnen planten. We kochten nog veel meer. Zodat we kerst naar ons mannetje kunnen brengen.

IMG_20141207_141352Bij ons staat de kerstboom nog niet eens. Maar Daan* heeft er al wel eentje. Zijn eigen kerstboompje. Een speciale kerstbel met baby erop. Die kochten we ook voor thuis. En een mooie bal als sneeuwpop met zijn naam erin. De volgende keer komt er nog een piek op. Maar dat kregen we nu niet voor elkaar.

IMG_20141207_154238Thuis maakte ik heerlijke erwtensoep. Had het Bert al een tijdje beloofd. Dan moet je het ook een keertje nakomen.

IMG_20141207_164834Dit was dus het resultaat. Lekker dat die was. We hebben ons buikje helemaal volgegeten ermee. Er was dan ook niks meer over.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Take a look at my life 49

  1. Knap van je dat het zo goed gaat bij de fysio. Ik kan me voorstellen dat therapie veel bij je los maakt. Is niet meer dan normaal denk ik… Is niets verkeerd mee om er dan even aan toe te geven en lekker terug je bed in te kruipen. Neem de tijd en rust die je nodig hebt. En wat ben je het mooi gaan versieren bij Daan! Ik ben er van overtuigd dat hij al die mooie versiering ziet en er van geniet en trots is op zijn moedige mama en papa! Dikke knuffel! X
    Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: vriend jarig, iphone 5 en groepswerken #3My Profile

  2. Ooh wat een mooie tekening. EMDR maakt veel los inderdaad, niet fijn dus de dagen eromheen zeker rustig aan doen hoor. Heel goed zelf ook naar Daan toe te gaan, zo kan je hem vaker bezoeken. Volgens mij hebben jullie er een erg mooi plekje van gemaakt

    (ps kijken of deze reactie dus door gaat komen)
    Tamara onlangs geplaatst…Gastartikel Project Life blogMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge