Take a look at my life 6

image_pdfimage_print

Ben echt weer aan het opknappen, lekker weer naar buiten. Maar voorlopig nog niet alles wat ik voorheen deed. Ik mis het om naar de yoga te gaan, ik mis het om even snel op de fiets ergens heen te gaan. Ik mis het om naar Ohanahome te gaan. Ben deze week wel voor het eerst even op de fiets gestapt, maar dat was een hele uitdaging. Was echt bekaf toen ik aankwam op de kinderboerderij. Nee werken doe ik er nog niet, maar dacht even buurten. Gezellig kletsen kan geen kwaad. Verveel me thuis namelijk best wel, tegelijkertijd heb ik ook nog niet veel zin in van alles. Wel nog even dinsdag de stad in geweest, wat was het heerlijk weer. Ik ging mijn verjaardagscadeau uitzoeken, want ik was jarig toen ik in het ziekenhuis lag. Zal snel eens foto,s maken van wat ik heb uitgezocht voor mijn verjaardag. Dus daar komt nog wel een blog over.

Het weekend dan ook eindelijk me schoonouders en zwager op bezoek vanwege mijn verjaardag. Dat hadden we al even uitgesteld vanwege mijn operatie, en ja ik wilde ook wel weer normaal kunnen eten zonder teveel buikpijn te krijgen. Zodat ik nu lekker kon genieten van een stukje taart en wat hapjes.

IMG_20160216_145133

IMG_20160221_193047

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge