Mamaswap 3.0

image_pdfimage_print

IMG_20151202_141614

Ik deed dit jaar mee met de mamaswap van Kimberly van MamavanElara.nl, een mooie valentijn editie. wat vond ik het leuk om hieraan mee te doen. Ik vond het heel leuk om voor mijn swapmama en haar kindjes te gaan shoppen. Gelukkig stond mijn pakket bijna zo goed als klaar om te versturen, want heb hem zelf niet kunnen versturen omdat ik in het ziekenhuis lag. Toch vond ik het jammer dat ik hem niet helemaal af kon maken. Ik miste nog wat, maar wat was ik blij dat mijn man hem mooi heeft ingepakt en hem heeft verstuurd.

Ik kan me wel voorstellen dat mijn swapmama die iets voor mij ging maken het moeilijk vond, zoals ze zelf schreef in haar kaartje dat ze even moest slikken. Ze kende mijn verhaal al, dat vond ik zo mooi om te lezen. Toen ze het nieuws hoorde dat Daan overleden was, was haar kleine meid net 12 dagen oud. Ja en dan komt zulk nieuws wel flink aan, dat geloof ik graag. Nou wat heeft ze haar best gedaan, want ik ben goed verwend met dit pakket.DSC_6048Het hele mamaswap pakket wat ik kreeg, zulke lieve mooie cadeautjes.DSC_6049Zelfgemaakte waxinelichthouder waar de naam Daan op staat en aan de binnen kant staat voor altijdDSC_6050Een ster als waxinelichthouder deze heeft een mooi plekje gekregen bij de foto van DaanDSC_6051Een lief zelfgemaakt armbandje natuurlijk met de naam Daan. En ook het doosje waar het in zat is erg leuk om kleine dingetjes in te bewaren die me dierbaar zijnDSC_6052Omdat ik van schrijven hou kreeg een ik zelfgemaakt schriftje, daarbij een pen van KLM waar mijn swapmama werktDSC_6053Wierrook om te branden en in veervorm waar ik de weerrook op kan brandenDSC_6054Snoepgoed in een spaarpot voor de momenten dat ik het moeilijk heb… die vond ik echt wel heel grappigDSC_6055Het kaartje wat ik erbij kreeg was ik echt ontroerd door, vooral wat er aan de binnenkant stondDSC_6056In het roze doosje zitten lucifers

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge