Take a look at my life *week 10*

image_pdfimage_print

De afgelopen week was het wel heel rustig op mijn blog. Dingen die ik wilde schrijven, daar kwam ik niet aan toe door de verhuizing. En toen we eenmaal zaterdag over waren was ik het echt wel helemaal zat. Ook de verbinding hier was nog niet geweldig. Maar nu kan ik even rustig de tijd nemen aan tafel en kan ik in mijn admin van mijn blog komen om even een update van de afgelopen week te geven. Het was dus een week van verhuizen. Zelf heb ik eigenlijk een paar dagen rust genomen, thuis. Nou ja rust, er was in ons oude huis ook nog genoeg te doen. En dan is het lastig om gewoon even rustig op de bank te gaan zitten. Ook ging het met mijn gezondheid niet zo goed, zodat ik deze week drie keer in het ziekenhuis was voor de klachten. Ze houden me goed in de gaten tijdens de zwangerschap. Maar tijdens een verhuizing zit je daar natuurlijk niet op te wachten.Even in de avond samen een rust moment. Aan de thee met heerlijk mini donuts. Dit mag wel als je heel hard (vooral mijn partner) aan het werk bent. Dus we genoten echt even van dit moment. Lekker een avond gewoon tv kijken. Het klussen in het huis is zo goed als af. Het is eigenlijk steeds spullen die kant op brengen. En alleen de bijkeuken moest nog platen aan de muur. Maar dat werd gedaan door de broer van mijn partner en zijn vader. Een gedeelte is daar nu vanaf, de rest komt later. Is nu niet zo van belang. Zo lang de wasmachine,droger, koelkast, vriezer en voorraadkast er maar kunnen staan.Ik ging weer even een avondje mee om wat te brengen en doen in het huis. En wat trof ik aan voor het raam, ja al onze teiger vriendjes op een tuinstoel. Geweldig gewoon.Donderdag was het voor mij weer zo ver om echt mee te gaan om iets te gaan doen in het huis. Voordat de meubels komen moeten de kamers schoon gemaakt worden. Dus ook gelijk een beetje de laatste spulletjes die kant op brengen.Ik ben dus de woonkamer gaan schoonmaken, dat kan helaas nu wel weer. Maar ik heb me best gedaan voordat de meubels kwamen.Zaterdag verhuisdag. We waren erachter gekomen, tenminste dat dachten we dat er geen kabel lag voor KPN aansluiting. Vrijdag kwam de monteur al, en die vond de kabel wel. Helaas is die door een vorige bewoner afgeknipt, en kon hij hier helemaal niets mee. Er werd een afspraak gemaakt om dit in orde te maken. Op de verhuisdag zou dit gaan gebeuren. Dus mijn partner heeft me vroeg gedropt in het huis. Ik zou toch maar in de weg lopen als ze met de meubels zouden gaan slepen. Zo kon ik de mannen opvangen. En ja na dat ze opnieuw in kabel van buiten naar binnen hebben getrokken hebben we verbinding in huis.Eindelijk echt verhuisd, langzamerhand wordt het steeds meer thuis. Maar onrustig blijf ik omdat er nog zoveel moet gebeuren en op zijn plek moet. Maar de meubels staan er. Behalve de bank dan want die paste niet door de deur. We mogen blij zijn dat het slaapbankje net wel naar binnen kon. Dat we daar de eerste tien weken het mee moeten doen en met de tuinstoelen. Niet ideaal zeker niet als je zoveel pijn hebt in je zwangerschap. Het slaapbankje zou eigenlijk een plek op zolder krijgen, maar als onze nieuwe bank komt wordt hij toch gesloopt. Naar boven komt hij nooit. Omdat de tv nog helemaal aangesloten moet worden, *denk* aan kabels leggen hebben we nu deze oplossing om even tv te kunnen kijken. Via de laptop.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge