Nieuw hangertje aan armband

image_pdfimage_print

Bedelarmband

Sinds een tijdje heb ik een hele mooie bedelarmband, die ik kreeg van mijn lieve mannetje. Zo blij ben ik er nog altijd mee, ondanks ik hem op dit moment even niet draag. Maar dat is vaak ook gemakzucht om hem niet steeds met slapen af te moeten doen en s,morgens weer om te doen. Nu heb ik weer een hele geweldige reden om hem vaker te gaan dragen. Want er is een hele speciale mooie hanger bij gekomen aan mijn armband. 

Foto van Daan

Daan is en blijft deel van mijn leven en is dus heel erg belangrijk voor mij. Ik wil graag mooie bedels aan mijn armband die mij herinneren aan Daan. Maar niet alleen aan hem, maar ook straks aan zijn broertje/zusje. Ik kreeg de kans om echt iets heel moois te bestellen. Hadden jullie dat al eens gezien dat je gewoon een foto van een geliefde kan laten graveren op een hanger. Ik wel, maar er nooit zo in verdiept. Tot ik nu dus die kans kreeg om dit te mogen gaan laten maken. De keuze was groot, voornamelijk hangers voor kettingen. Waar je dan uiteraard ook de ketting bij kan bestellen. Alleen ik heb al zoveel soorten kettingen dat ik dit zeker niet wilde. Ik hoopte maar dat ze dus ook iets hadden voor mijn armband en ja ik heb gevonden wat ik graag wilde. Gewoon een simpele ronde zilveren hanger met de meest schattige foto van Daan erop. De foto erop staat zo onwijs mooi. Ik was zo onzeker toen ik hem bestelde, want een nadeel is dat je een foto kan uploaden (ze geven wel aan welke maat voor de foto) Maar een voorbeeld kan je niet zien. Ze maken zelf een mooie uitsnede van de foto. Het is de bedoeling dat je een portretfoto kiest, want het gaat natuurlijk om het gezicht die je in beeld wilt hebben. Nou hij is echt geweldig geslaagd, ben er echt enorm blij mee.

Webshop

Ik weet zeker dat er met de tijd nog zo,n hanger aan me armband gaat komen. Maar dan met een foto van zijn broertje/zusje. Deze webshop gaan we dus absoluut niet vergeten, want twee dezelfde mooie hangers met foto erop is geweldig om aan mijn armband straks te hebben. Met trots ga ik mijn armband weer om doen. “Names 4 ever” heeft een hele mooie sieraden lijn moet ik echt wel zeggen, ze hebben dus niet alleen hangers waar je een foto op kan laten graveren. Maar echt nog veel meer. Toch vind ik dit het meest mooie een foto hanger. Dit is natuurlijk helemaal uniek voor jezelf. Met een hele dierbare foto erop. Zo wil ik mijn kleine jongen herinneren.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Nieuw hangertje aan armband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge