Take a look at my life *week 11*

image_pdfimage_print

Heerlijk wat ben ik blij dat we eindelijk over zijn naar ons nieuwe huis. En nog lekker snel ook in twee weken tijd. Maar ik vond het echt frustrerend. Kan ook niet anders in een zwangerschap. Nu is het alleen nog alles op zijn plek krijgen wat in dozen staat, en de kleinere klusjes. Dingen ophangen enz… Het is dus nog steeds wel chaos, maar we gaan het langzamerhand thuis maken. Zolang het maar allemaal mooi op orde is voordat de kleine er is.Jaaaa we hebben nu gewoon een eigen bad. Voorheen ging ik weleens in bad bij mijn vriendin thuis. Maar nu kan ik genieten van onze eigen bad. Niet dat ik er elke week in zou gaan hoor. Want gelukkig hebben we ook een heerlijke douche. Want zonder een aparte douche zou ik niet kunnen.De eerste keer vanuit Winsum, ons nieuwe woonplaats met de bus naar het ziekenhuis. Het fijnste is dat deze bus echt vlak voor het ziekenhuis stopt. Beter kan gewoon niet, helemaal als ik straks na geboorte elke week met de kleine naar het ziekenhuis moet voor de voetjes. Het nadeel is dat het duurder is dan vanuit onze andere woonplaats. En dat ik liever de trein zou kiezen, aangezien ik daar een kortingskaart voor heb. Maar dan moet ik een eind lopen nog van het station naar het ziekenhuis. Toch is het wel een luxe kunnen kiezen als ik de stad in wil/moet dat we een bus en een trein hier hebben.Jeeeeh, onze mooie nieuwe lamp hangt boven de eet tafel. Dit maakt me ook weer heel erg blij. Steeds weer wat veranderingen zien in huis. En dan onze mooie foto als gezin die er hangt.

Verder heb ik niet echt de tijd gehad meer foto,s te maken deze week. Want ik ben donderdag middag weer naar Mirre gegaan. Daar had ik eerst een Healing, en aansluitend vrijdag en zaterdag weer “Stralend de wereld in” Dit was het zesde blok, nog eentje te gaan en dan is het traject afgelopen. Voor het eerst ging ik met een goed gevoel naar huis. Wel moe, maar positief gevoel. Dit kende ik nog niet na twee van die zware intensieve dagen. En dan is het zo leuk, kom je thuis en dan zie je weer wat kleine veranderingen. In de slaapkamer lampjes en plankjes. Ja en ook de mooie tekening van Daan hangt aan de muur, en mijn foto. Ik mis nog altijd een foto van mijn man erbij. Wie weet, of dat nog komt. Samen met de nieuwe kleine erbij. En ook in de baby kamer weer wat meer klaar.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge