Take a look at my life… week 15

image_pdfimage_print

Het is me weer een weekje geweest, ik kon eindelijk weer wat afvinken op de huishoudlijst wat al even geleden was. Ben dus lekker aan het schoonmaken geweest. Wat niet gedaan is komt volgende week wel weer. Lekker veel baby wasjes weg gewerkt, en nog even naar de sportschool geweest. Dus best nog een druk weekje gehad.

Maandag 07 april 2014

Vandaag wilde ik eindelijk eens weer wat doen in huis. En ja natuurlijk teveel van het goede voor mijn lichaam. Maar vond het hier zo,n zooitje.
IMG_20140407_134203
Als eerste ben ik begonnen met de wc te soppen, op handen en knieën heb ik de vloer daar schoon gemaakt. Dat was al een hele klus. Heb daarna ook nog even de badkamer schoongemaakt.
IMG_20140407_144139
Dan maar even een lekker gezond tussendoortje eten. En daarna begonnen met lakentjes strijken wat een rot werk zeg. Veel en echt kreukvrij krijg je het niet.
IMG_20140407_164738
Toen wilde ik natuurlijk ook het bedje opmaken. Dat was ook al een hele klus, heeft zo,n kwartier geduurd voor het lakentje erop zat. En nu blijkt dat ik het nog eens over moet doen, want de laken moet meer naar beneden. Maar dat komt nog wel. Vind het zo leuk staan nu het bedje opgemaakt is.
IMG_20140407_170834
Mijn avond eten bestond uit bagels met kaas en komkommer. Heerlijk genieten dus. En eindelijk genieten van de rust, want dat heb ik wel verdiend na zo,n dagje huishouden.

Dinsdag 08 april 2014
In de ochtend in huis bezig geweest. De slaapkamer stofvrij gemaakt, en overal even de stofzuiger langs gehaald. Behalve de woonkamer en de keuken nog niet gedaan. Die komen volgende week aan de beurt.
IMG_20140408_152454
Ik zat al de hele tijd te wachten tot het stopte met regenen, maar echt veel geluk had ik niet. Toch maar even door de regen heen, want moest even 2 kaarten op de post doen. Daarna nog even naar de winkel geweest wat lekkers halen.
IMG_20140408_165305
Lekkere kleine broodjes gehaald dus bij de winkel met beleg.

Woensdag 09 april 2014
IMG_20140409_152521
Vandaag alweer een baby wasje gedraaid, en wat schrok ik toen ik het eruit haalde. Er was 1 shirtje bij die helemaal verpest was. Er zaten allemaal donkere vlekken op. Het knoopje is geloof gaan roesten. Gelijk de rest van de was nagekeken, en gelukkig was er verder niks verpest. Dan maar terug met het shirtje.

Donderdag 10 april 2014
IMG_20140410_150914
Toch nog even wat beweging nemen op de sportschool. Toen ik eraan kwam stond de eigenaar bij de balie en vroeg me hoelang ik nog moest voor de bevalling. Toen hij hoorde nog 9 weken, zei hij tegen het meisje naast hem. Schrijf deze vrouw maar voor eind van de maand uit, want ga er niet vanuit dat je de laatste paar weken nog kan komen sporten. En als dat wel het geval is betaal je maar een maand los. Dan hoef je niet nog eens later te denken om je geld terug te vragen van de tijd dat je niet kon komen sporten. Vond het zo lief dat hij zo mee denkt erover. Merk ook echt dat het sporten te zwaar wordt. De fysio raad het dan wel aan om te blijven gaan vanwege de rug en bekken pijn, maar als ik geweest ben heb ik alleen maar meer pijn.
IMG_20140410_164129
Na het sporten eerst even naar de V&D geweest om het shirtje te proberen te ruilen. Helaas hadden ze die niet meer dus heb ik mijn geld terug gekregen. Misschien ook maar beter, want anders was het misschien weer mis gegaan ermee. Daarna had ik enorm trek, had die middag ook weinig gegeten. krijg s,middags met warm eten steeds buikpijn, en ja als mijn man middag dienst heeft moet er wel warm eten op tafel staan. Dus ik ben heel slecht gaan doen en naar de MC Donalds geweest. Ze hebben nu ook iets nieuws Ice smoothie, en deze is met banaan en aardbei.

Vrijdag 11 april 2014
IMG_20140411_120605
Vrijdag is bij ons patat dag, en daarom kon ik lekker in de avond warm eten. Mijn man kon dat zelf wel regelen tussen de middag. En ik dacht neem van de dag ervoor nog wat sla, omdat ik toen zo weinig had gegeten. Helaas kreeg ik weer buikpijn en dat heeft zo,n beetje de hele dag aangehouden. Waardoor ik in de middag weer in bed belande, lekker rustig tv kijken.

Zaterdag 12 april 2014
Lekker uitgeslapen en na het eten zijn we wezen boodschappen doen. Ja er moet toch weer eten in huis gehaald worden.
IMG_20140412_160047
Later in de middag zijn we nog even naar het winkelcentrum Paddepoel geweest. We zochten nog een bepaald shirtje voor de kleine (als vervanging voor het shirtje wat ik terug bracht naar de V&D) Maar helaas nog niet gevonden. Wel heb ik nog een laatste pak meegenomen met onderlakens voor het bedje. En we hebben een heerlijk ijsje gegeten van de Jamin. Terug naar de auto lopen, moest ik echt even deze mooie bomen die in bloei staan fotograferen. Ben gek op dat roze.

Zondag 13 april 2014
Vandaag hield ik een pyjama dag… Lekker niet veel doen. Beetje aan me blog gewerkt, en blogs gelezen. Moest wel even aardappelen schillen voor het eten van de avond. Boerenkool stond er op het menu. Ook heb ik even de laatste baby was die droog was terug in de kast gehangen. Nu is alles zo goed als in orde voor de komst van de kleine uk. En joeppie we hebben Netflix om een maand gratis uit te proberen. Ben benieuwd, volgende week eens even flink gebruik van maken.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Take a look at my life… week 15

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge