Take a look at my life… week 19

image_pdfimage_print

Mijn weekoverzicht ziet er nu even wat anders uit, en dat zal denk zo even blijven. Aangezien ik niet veel het huis uit kom, alleen voor het ziekenhuis beleef ik weinig. En dus ook weinig plaatjes te laten zien. Toch wil ik jullie wel op de hoogte houden van wat er hier gebeurd. Mijn dagen zijn dus nu gevuld met rust rust en rust. Lig veel op bed met mijn laptop, en kijk veel tv. En ja deze week was het wel echt veel raak om naar het ziekenhuis te gaan.

Maandag 05 mei 2014
Deze dag werd ik ontslagen uit het ziekenhuis, wat was ik blij dat ik naar huis mocht. Me eigen spullen en eigen bed. Heerlijk.

Dinsdag 06 mei 2014
Mijn man verwend me goed. Terwijl ik op bed rust hou wat voorgeschreven is door het ziekenhuis. Komt hij me een heerlijke gevulde koek brengen. En later nog eens zo,n heerlijk ijsje. Wat is het toch ook een schat. Deze dag kwam voor het eerst iemand van thuismonitoren bij me thuis voor een hartfilmpje. Dat zal nu elke dag gebeuren behalve op maandag en donderdag, dan moet ik naar het ziekenhuis ervoor.

Woensdag 07 mei 2014
Ik had de halve nacht al wat zeurende pijn in me buik, maar toen ik uit bed kwam en gegeten had werd het erger. En ook echt wel pijnlijk. Ook last van me maag, en  dat is 1 van de klachten waarom je moet bellen naar het degene van thuismonitoren of het ziekenhuis. Ik belde degene die bij me thuis zou komen en ze stuurde me gelijk door naar het ziekenhuis. Ik moest mijn man van ze werk weg bellen. In het ziekenhuis kreeg ik een hartfilmpje, en gelukkig er was niks aan de hand. Ik mocht weer naar huis. Thuis lekker op bed “Ontvoerd” terug gekeken.

Donderdag 08 mei 2014
Op tijd me bed uit want mijn schoonouders kwamen me halen, vandaag is mijn standaard dag om naar het ziekenhuis te gaan. Ja ondanks ik de vorige dag er al was. We hebben er wel 3 uur gezeten. Eerst een hartfilmpje, toen een echo. Ondertussen hebben ze wel 4x me bloeddruk gemeten, die was wat aan de hoge kant maar niet schrikbarend. Bloedonderzoek gehad, en toch wilde ze nog even me urine testen. Daar moesten we op wachten tot de uitslag er was. Alles was in orde en ja lekker naar huis. S,avonds werd ik verwend met een bakje ijs.

Vrijdag 09 mei 2014
Gelukkig hoef ik niet het huis uit, moet je zien wat voor slecht weer het is.

Zaterdag 10 mei 2014
Ik kreeg van de week een leuk pakje binnen van Nuby. Deze won ik via de blog van meisje-eigenwijsje. Het ruikt erg lekker, en komt goed van pas voor mijn kleintje straks. Had veel aan me blog gewerkt deze dag, en daarom had ik even wat rust nodig in de avond. Ik deed dus even mijn ogen dicht.

Zondag 11 mei 2014
Dit moest een dag zijn voor mijn mannetje dat hij even helemaal niks hoefde te doen. Daar was hij ook wel aan toe. Maar nadat ze van thuismonitoren waren geweest, bleek er iets op het hartfilmpje te zijn gezien wat ze niet helemaal vertrouwde. Ze zei wel het kan gewoon een toevalstreffer zijn, maar bereide me wel voor op een ziekenhuis bezoekje die avond. En ja hoor op het moment dat mijn man even zijn ogen had gesloten werd ik gebeld en moest ik naar het ziekenhuis. Ze hadden 2 dalingen gezien en wilde het nog eens controleren. Tot maandag wachten vonden ze te lang duren. Toen zaten we weer in het ziekenhuis, aan het hartfilmpje. En gelukkig het was een heel mooi hartfilmpje. En ik mocht weer naar huis.

instagram1

 

IMG_20140510_150234

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge