Teabar

image_pdfimage_print

[social_share]

teabar

Via Bodie Boost kreeg ik een nieuwsbrief, en Charlotte is bij de Teabar in Amsterdam geweest om voor ons de thee te testen. Ze maakte er een cool filmpje van en heeft 5 favoriete thee uitgekozen, 4 groene thee en 1 speciale thee. Wij als BodieBoosters mochten via de nieuwsbrief haar favoriete thee bestellen met 15% korting, hoe leuk is dat.

Aangezien ik niet van de gewone groene thee ben was ik hier wel nieuwsgierig naar want groene thee is juist heel goed voor je als je bezig bent met afvallen. Dus ik dacht ga het gewoon proberen. Ik heb 2 soorten thee besteld, de notendroom en groene walnoten thee. Daarbij bestelde ik gelijk een leuke thee ei, in hartvorm. Er zat ook nog een klein zakje andere soort thee in, wat een service. Ik maakte als eerste de zak open van de notendroom, ohhh wat ruikt die lekker zeg. Ik wilde hem meteen proberen, en dat deed ik dan ook nadat ik alles op foto vast gelegd had. Deze thee kleurde rood, echt zo leuk om te zien. Toen was het tijd om te proeven, en wat is hij lekker zeg… Nu al verslaafd eraan.

Ook de groene walnoten thee probeerde ik dezelfde dag, deze vind ik ook zeker heel lekker. Ben ik ook wel blij om want bestelde 2 grote zakken van 250 gram.

Ze hebben echt nog veel meer thee, en de bananen thee klonk ook erg lekker maar eerst deze 2 opmaken en dan bestel ik zeker nog wat nieuws.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Teabar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge