Teabar

image_pdfimage_print

[social_share]

teabar

Via Bodie Boost kreeg ik een nieuwsbrief, en Charlotte is bij de Teabar in Amsterdam geweest om voor ons de thee te testen. Ze maakte er een cool filmpje van en heeft 5 favoriete thee uitgekozen, 4 groene thee en 1 speciale thee. Wij als BodieBoosters mochten via de nieuwsbrief haar favoriete thee bestellen met 15% korting, hoe leuk is dat.

Aangezien ik niet van de gewone groene thee ben was ik hier wel nieuwsgierig naar want groene thee is juist heel goed voor je als je bezig bent met afvallen. Dus ik dacht ga het gewoon proberen. Ik heb 2 soorten thee besteld, de notendroom en groene walnoten thee. Daarbij bestelde ik gelijk een leuke thee ei, in hartvorm. Er zat ook nog een klein zakje andere soort thee in, wat een service. Ik maakte als eerste de zak open van de notendroom, ohhh wat ruikt die lekker zeg. Ik wilde hem meteen proberen, en dat deed ik dan ook nadat ik alles op foto vast gelegd had. Deze thee kleurde rood, echt zo leuk om te zien. Toen was het tijd om te proeven, en wat is hij lekker zeg… Nu al verslaafd eraan.

Ook de groene walnoten thee probeerde ik dezelfde dag, deze vind ik ook zeker heel lekker. Ben ik ook wel blij om want bestelde 2 grote zakken van 250 gram.

Ze hebben echt nog veel meer thee, en de bananen thee klonk ook erg lekker maar eerst deze 2 opmaken en dan bestel ik zeker nog wat nieuws.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. henriette schreef:

  Wil ik ook leuk dat hartje

 2. Stephanie schreef:

  Vooral je thee ei (dat eigenlijk een thee hart is) vind ik erg leuk!

 3. Miranda schreef:

  Dat thee hartje is leuk!!

 4. Kirsten schreef:

  Ik ga ook zeker nog eens bij hun bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?