~~Weekly Diary~~ Week 9

image_pdfimage_print

[social_share]

Zondag 24-02-2013
Omdat ik in de nacht ziek was geweest, last van me maag en aan het overgeven was geweest heb ik lekker een dagje bed gehouden. Wat is er dan lekkerder na een nacht niet slapen op bed liggen met een kop groene citroen thee om weer aan te sterken.

2013-02-24 13.43.06

Op de huishoudbeurs had ik hele lekkere koekjes met chocolade meegenomen, en dit was dan ook vanavond mijn joker moment. Wat heb ik er van genoten zeg.

2013-02-24 21.10.53

Maandag 25-02-2013
Zoals elke maandag gewoon weer op de fiets naar de kinderboerderij om te werken. Vandaag zou eigenlijk een nieuw ezeltje komen, maar de boer kon niet dus zou het tot dinsdag worden uitgesteld.

Sinds ik met BodieBoost begonnen ben, ben ik ook weer meer thee gaan drinken. Ik maakte dit keer echt een grote kop groene citroen thee voor mezelf. Vind deze mok ook zo leuk, met zijn jasje aan. Alleen is het een erg zware mok waardoor ik hem bijna nooit gebruik.

2013-02-25 14.42.41

Dinsdag 26-02-2013

En ook vandaag kwam het ezeltje niet, snapte er niks van. Er waren mensen die speciaal voor het nieuwe ezeltje kwamen om foto,s te maken maar we hoorde maar niks van de boer. Verder heb ik gewoon lekker mijn ding gedaan op de kinderboerderij.

Woensdag 27-02-2013
Niet meer naar gevraagd hoe het zit met het nieuwe ezeltje, hopelijk als ik volgende week maandag kom dat ze eindelijk er is.

In de avond weer lekker wezen sporten, ook al was ik niet fit omdat ik flink verkouden ben toch lekker gegaan. Heb wel me verstand dit keer gebruikt en het nivo iets lager gezet omdat ik het anders niet zou redden. En ja daarna nog even met me vriend van de sportschool zitten kletsen, dat blijft iedere week toch erg gezellig.

2013-02-27 21.58.50

Donderdag 28-02-2013

Op tijd naar het centrum gelopen, om even naar de markt te gaan. Ik had een bon gekregen op de huishoudbeurs voor iets lekker van Bakkerij het Stoepje, dus daar ging ik even gebruik van maken. Daarna gelijk door naar de kapper, aangezien de volgende dag naar een bruiloft ga. Het moest echt weer even uitgedund worden, geknipt en geverfd.

2013-02-28 12.19.52

Na een tijd dat ik bij de kapper heb gezeten, terug naar huis lopen en deze kat tegen komen. Dat was wel even een kiekje waard.

2013-02-28 14.12.46

Zo thuis en nu kan ik jullie het resultaat showen van de kapper…

2013-02-28 14.10.53

Vrijdag 01-03-2013

Heb een hele mooie lange vermoeide geweldige dag gehad. Mijn broer ging trouwens met zijn vriendin. Vandaag waren ze precies 12,5 jaar samen en ze vonden dat wel een feestje (bruiloft) waard. Wij moesten nog zo,n 2 uur rijden erheen, maar dat mocht de pret niet drukken. Als eerste naar haar ouders toe even wat drinken en bijkomen van de autorit. Daar zou het bruidspaar ook naar toekomen, en met z,n allen naar de locatie gaan waar ze gingen trouwen. Wat zagen ze er mooi uit. En niet te vergeten hun mooie dochter ging ook met mama en papa trouwen. Daar was het JA woord en de ringen werden omgeschoven, ook Evi kreeg een ringetje om haar vinger. Zo trots was ze.

We kregen allemaal een bellen blaas, en als het bruidspaar naar buiten kwam was het de bedoeling bellen te blazen. Weer eens wat anders dan rijst gooien. Met alleen de naaste familie leden gingen we naar de volgende locatie, wat drinken en kletsen. Daarna konden we aan tafel en werd er heerlijk eten geserveerd. Allemaal lekker vlees, aardappeltjes, groente, salade en sausjes. Daarna nog een heerlijk toetje geserveerd in een chocolade schelp.

2013-03-02 17.42.34

Om 20:00 kwamen de andere gasten weer terug bij ons gevoegd om te genieten van het feest wat ze nog gaven. Een geweldig feest met een live dj, dus dat werd swingen en dansen op de vloer. Ik was eerst heel druk met foto,s maken omdat me broer dat had gevraagd, heb dan ook zo,n 450 foto,s gemaakt. Die natuurlijk nog uitgezocht moeten worden, nadat hun de mooiste foto,s hebben komen ze denk ook wel op me site. Denk dat het bruidspaar daar geen bezwaar tegen heeft.

Toen moest ik er ook aan geloven dansen, me schoon zusje zorgde daar wel voor… Komt ze naar me toe als ik nu iets aanvraag van de Backstreet boys kom je dan ook dansen, ja dan kan je natuurlijk geen nee zeggen. Heb dus ook een tijdje staan dansen. En om 1:00 was het feest dan aan het einde gekomen, wat was ik versleten en dan moesten we nog bijna 2 uur terug naar huis.

Rond 3:00 thuis, dus zo,n beetje gelijk me bed in gegaan…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “~~Weekly Diary~~ Week 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge