Vlinderkindcafé Groningen

image_pdfimage_print

Eerste editie Vlinderkindcafé

Het is al weer even geleden dat ik in contact kwam met Nathalie en dat we samen met hetzelfde idee kwamen. Er moest een plek komen waar onzichtbare ouders bij elkaar konden komen. Want dat online praten is wel leuk en fijn. Maar om elkaar eens gewoon in het echt te zien, spreken en misschien wel die ene knuffel te geven waar de ander misschien wel heel erg aan toe is. Dat is natuurlijk helemaal mooi als dat mogelijk zou zijn. Van een idee in onze hoofden begon er steeds meer vorm aan dit idee te komen. We zouden dit echt gaan doen. Nathalie als oprichtster van het Vlinderkindcafé en ik samen met Kelly haar bijstaan in de dingen die geregeld moesten worden, om deze dag te kunnen organiseren. Zo stond er een waanzinnige eerste bijeenkomst in het mooie Gouda. Het was een warme liefdevolle middag met aandacht voor al onze mooie kindjes die zo gemist worden.

Meer mensen de kans geven

Maar we willen natuurlijk meer mensen de kans geven om het Vlinderkindcafé bij te kunnen wonen, daarom wordt het vaker gehouden en op verschillende plekken. Deze keer wordt het in Groningen gedaan, mijn thuishaven. 

27 november hebben we een café in Groningen, in het Heerenhuis. De bijeenkomst is van 14:00 tot 17:00.
safe_image (1)

Heel spannend voor mij, omdat ik mijn verhaal over Daan mag gaan vertellen. En er is een kleine workshop waarbij je iets moois kan maken voor de gedenkplek van jouw kindje. Als afsluiter krijg je nog een kleinigheidje in de vorm van een giftbag mee naar huis. De kosten bedragen €25,-. Een drankje en wat lekkers is de hele middag verzorgd.

Wij vinden het mooi om deze middag vast te leggen door foto’s te laten maken. Make a Memory  vind het initiatief zo waardevol dat zij een fotograaf beschikbaar hebben gevonden om dit voor ons te doen! 

Ik kijk er naar uit om jullie daar te zien.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Vlinderkindcafé Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge