Weekendje Limburg

image_pdfimage_print

Ik ging het weekend naar Limburg, om precies te zijn naar Heerlen waar een vriendin van mij woont. Er heeft zo,n 16 jaar tussen gezeten voordat we elkaar weer tegen kwamen. Toen de tijd waren we beste vriendinnen. Maar er is veel gebeurd in die tussen tijd. Maar nu was het dan zover dat ik eens een weekend naar haar toe ging. Had haar wel al twee keer eerder gezien, maar niet een heel weekend lang bij haar thuis te zijn. We hebben zeker een heel gezellig weekend gehad, al waren er ook wat ongemakkelijke momenten bij.

Vrijdag toen ik in de avond aankwam hebben we veel gepraat met elkaar, dit was erg fijn. Even iets gegeten, daarna hebben we samen film gekeken. De film was nog maar net bezig toen haar vriend thuis kwam van zijn werk. Na de film zijn we gaan slapen, het was een lange vermoeiende dag geweest. Want zo,n trein reis vanaf Groningen is best lang.DSCN0496

DSCN0497

DSCN0495Zaterdag stond Valkenburg op het programma, er waren kerst grotten. Waar we met z,n drieën heen zijn gegaan. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar het was dus een kerstmarkt in de gemeente grotten. De gemeente grotten ken ik al wel, want ben wel vaker in Valkenburg geweest. Maar dit kende ik dus nog niet. Het was erg leuk, al was er niet heel veel met kerst te zien. Maar dat geeft niet, heb het er zeker leuk gehad. Na een tijdje daar binnen in de grotten begon ik wel wat moe te worden. En zijn we even naar buiten gegaan om ergens iets te drinken.
IMG_20151114_151435

IMG_20151114_151708Ik nam een kopje thee en hoe het serveert werd vond ik wel heel erg leuk.

Daarna zijn we terug de grotten in gegaan, om het laatste stuk van de kerstmarkt te bekijken. Heb daar ook wat leuke foto,s gemaakt. Die je hieronder kan zien. Nadat we uitgekeken waren op de kerstmarkt zijn we langzaam richting Brunssum gegaan met de bus. Daar zijn we wat gaan eten. Waarom nou daar zou je zeggen als je gezellig in Valkenburg bent. Nou daar hebben ze een cafetaria/restaurant waar ze zelfgemaakte friet maken en nog meer snacks zelf maken. Dit was een aanrader van mijn vriendin, dus ik was wel benieuwd. Nou en of we heerlijk gegeten hebben. Kreeg een groot bord met heerlijke friet speciaal, een half haantje en een zelfgemaakte kroket.
IMG_20151114_195610Terug bij haar thuis heeft ze nog een film opgezet, maar deze film duurde zo lang dat ik hem niet meer uit kon kijken. Zo moe was ik, dus ik ben maar halve wegen de film naar bed gegaan. (thuis afgekeken, Netflix film)DSCN0500

DSCN0502

DSCN0507

DSCN0511

DSCN0514

DSCN0520

DSCN0521

DSCN0523Zondag was het weer tijd om naar huis te gaan, na een gezellig vol weekend.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge