~~Weekly Diary 33~~

image_pdfimage_print

[social_share]
weekly-photos-banner
De 3e en laatste week van onze vakantie is alweer voorbij, en we hebben eigenlijk niet veel gedaan. Lekker veel rust gehouden, ook omdat mijn mannetje steeds niet helemaal lekker was. Maar zo,n rust vakantie kan ook wel lekker zijn. Heb het op zich wel druk gehad met sporten en dat is ook weleens erg lekker.

Zondag 11-08-2013
Heb niet echt mijn dag, verdrietig bah… Ben maar op bed een filmpje gaan kijken om me wat beter te doen laten voelen. Afleiding helpt vaak wel.

Maandag 12-08-2013
2013-08-12 12.44.09
Weer een nieuw wok gerecht gemaakt, had van de dag ervoor wat boontjes bewaard en zo kon ik die mooi in mijn wok gerecht erbij doen. Ik eet dus echt steeds meer groente, en op deze manier vind ik het ook nog eens echt lekker. Toch mis ik ook soms wel me gewone lekkere boterham of broodje.

2013-08-12 14.17.51
Ik las ergens op een blog dat er bij Hema een actie was om een gratis fotoboek te maken, en daar ben ik aan begonnen. Ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien, dat horen jullie vast ook nog wel van me.

2013-08-12 20.59.59
Weer zo,n mooi plaatje van de zonsondergang.

Dinsdag 13-08-2013
2013-08-13 12.37.57
Vandaag had ik even geen zin in een wok maaltijd en ik had nog veel sla over dus maakte ik een heerlijke salade met gebakken eitjes.
Daarna was ik erg moe omdat ik s,morgens nog even weg was geweest en dus ben ik even naar bed gegaan. Het ging echt even niet zo lekker met me.

2013-08-13 16.22.28
Ik kwam uit bed en vriendlief kroop juist in bed… Aangezien het nog steeds niet zo lekker met me ging, ging ik op de bank zitten met een glas water en mijn muziek aan. Relaxen dus.

Woensdag 14-08-2013
2013-08-14 08.12.04
Ik kreeg het advies van mijn personal health coach om een diabetes test te laten doen, aangezien ik sinds ik meer water moet drinken van haar alleen maar meer dorst krijg. Dus ik naar de dokters assistent toe om me te laten prikken. En gelukkig wat ik al dacht ik heb geen diabetes. Maar ja wat is het dan, nou volgende week ga ik naar de dokter en ga ik het er even over hebben. Ook gelijk voor de buikpijn die ik steeds met eten krijg. want zo kan ik niet de juiste eetpatroon volgen om af te vallen en blijf ik nog steeds een beetje steken.

2013-08-14 17.04.01
S,avonds aten we wraps, erg lekker altijd. Maar ik kreeg weer eens buikpijn zoals bij zowat elke maaltijd. Dus maar even lekker laten zakken.

2013-08-14 17.52.27
Toen ging ik mijn tas maar weer eens inpakken voor het sporten, en blijkbaar wilde Loekie mee naar de sportschool. Uiteindelijk ben ik alleen gegaan hihi… Dit keer kon ik het kletsen met mijn vriend daar wel vergeten want ik wist al dat hij er niet zou zijn. Maar heb wel even zitten kletsen met Anna mijn personal coach die er ook elke woensdag is.

Donderdag 15-08-2013

Eindelijk maar toch gingen we naar de dierentuin “Dierenpark Emmen” Wilde er zo graag weer heen, aangezien er een olifantje was geboren. Die wilde ik natuurlijk zien en op de foto zetten. Wat was het een schatje zeg. Foto,s komen uiteraard nog wel online te staan, maar moet ze nog uitzoeken en bewerken.
2013-08-15 13.47.11
Heel erg fout, en ja heb er zelfs de rest van de dag en de volgende dag nog last van gehad. Het was wel lekker maar teveel, heb ook niet alles opgegeten. Kreeg me toch een buikpijn.

2013-08-15 16.44.29
Toen maakte ik na het eten nog even een selfie, sorry ik lach weer eens niet… Maar toch vind ik hem wel leuk geslaagd.
We hebben een erg leuke dag gehad, al zijn we niet de gehele dag in het park geweest. We waren al vrij snel moe en het begon ook te regenen. Maar dat maakte niet uit ik heb een abonnement en mijn mannetje betaalde maar de helft dit keer. Zijn ook nog even de vlindertuin in gegaan, dat blijft mooi. Wel erg warm altijd maar zo leuk om daar foto,s te maken.

Dit keer had ik ook mijn film camera bij me, en heb daar ook beelden van gemaakt. Ik beloof nog niks maar misschien maak ik er wel een leuk filmpje van en als ik durf post ik hem op me blog.

2013-08-15 16.33.23-2
Thuis maakte ik voor de deur nog even deze foto, deze bloemen blijven toch echt heel mooi. Hier krijg ik nog altijd het zomerse gevoel van ondanks het regende net ervoor.

Vrijdag 16-08-2013

2013-08-16 09.46.48
Goedemorgen, lekker nog in pyjama een kopje thee drinken. Daarna was het tijd om me om te kleden, me tas in te pakken voor het sporten. En voor dat ik weg ging nog even een cracker eten, anders hou ik het sporten niet vol. Ging weer sporten met mijn personal coach. Het was weer een fijne training.

Thuis gelijk even een wok gerecht gemaakt, en na het eten ben ik op bed gekropen even tv gekeken. Maar al snel ben ik mijn ogen dicht gaan doen en een paar uur later werd ik pas weer wakker. was dus echt wel heel moe.

Zaterdag 17-08-2013
Ik heb me toch spierpijn in me buik, ik wist niet dat het kon… Gebruik dus blijkbaar echt nooit me buikspieren, tijdens de training dus wel. Hebben er weer een heerlijke luie dag van gemaakt. Veel op bed gelegen en tv gekeken. Ik was gewoon erg moe en Bert was alweer misselijk waarmee hij al wekenlang mee rondloopt.
2013-08-17 20.30.51
Deze foto maakte ik in de dierentuin, maar ik downloadde vandaag 2 nieuwe apps die ik wilde uitproberen en dit is het resultaat.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “~~Weekly Diary 33~~

 1. Nou, geen verkeerde week per saldo?:)
  Hier is het dieet mislukt, maar er staat al een afspraak met een nieuwe dietiste gepland over een paar weken.
  Ik zal meer moeten bewegen en denk erover een (tweedehands) mountainbike of wielrenfiets aan te schaffen. Iedereen om me heen begint de laatste tijd daarmee. Of zitten we massaal in een midlife-crisis. Hahahah. Heb altijd gezegd dat ik geen ‘midlife-crisis-op-een-wielrenfiets’ wil worden…. moet je ook noooooit zeggen zulke dingen.

  Ik snap je link-in-friday nog niet helemaal, maar ik ga het een keertje proberen, hoor!! Moet ik even voor gaan zitten, denk ik:)

  Leuk om je lief te ‘ontmoeten’:)

  Die zonsondergang is letterijk ‘een plaatje’. Mooi geschoten:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge