Zaleska

image_pdfimage_print

[social_share]

Fotograferen is nu al een tijdje een hobby van me, en er komen steeds meer spullen bij. Lenzen, tas en een tijdje terug kreeg ik een hele mooie strap voor mijn camera. Natuurlijk zit er een standaard strap bij je camera, maar ik wilde iets speciaals en het liefst een die wat langer is zodat ik hem makkelijk om me schouder kon dragen als ik hem even niet gebruikte. Een camera kan namelijk best zwaar zijn aan je nek of in de hand.

Zo ging ik dus op zoek en kwam de site Zaleska tegen, ze verkopen er hele leuke unieke straps. De straps zijn handgemaakt van stof uit Japan.
elefants
Wat leuk deze met olifantjes, dat is echt iets voor mij. Maar toen ik hem kreeg hadden ze deze helaas niet, maar die van mij is ook heel erg mooi.

Wil jij ook zo,n unieke strap voor je geliefde camera, dan kan je hem bestellen op: Zaleska

strap

 

Ik ben er zelf heel blij mee, zo heb ik nooit meer last van mijn nek door die zware camera omdat ik hem makkelijk om me schouder kan doen net als een tas. En je wordt toch ook vrolijk van al die mooie kleurtjes van de strap.

Een klein min puntje is dat hij door de lengte soms in de weg zit om foto,s te kunnen maken, maar ook daar is een oplossing voor. Je kan hem heel makkelijk van je camera af halen en er ook weer snel opzetten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Zaleska

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge