Win jouw persoonlijke telefoonhoesje

image_pdfimage_print

Vorige maand heb ik een heel mooi telefoon hoesje laten bedrukken wat ik jullie toen ook al had laten zien. Ik ben er zo blij mee, een enorm waardevolle foto die ik altijd op zak heb. Maar ook een goed beschermend hoesje voor mijn Samsung note.

Nu heb ik toch erg leuk nieuws voor jullie, ik mag zo,n onwijs gaaf hoesje voor je telefoon weg geven. Dus misschien ben jij straks wel de gelukkige die in het bezit is van zo,n mooi hoesje als ik heb mogen maken via B2C telecom.

Weten jullie nog hoe de mijne eruit ziet, nee daarom hier nog eens de mijne als voorbeeld wat je ermee kan maken.
DSC_0011

Als je mee wilt doen zou ik graag in een reactie willen zien, wat jij voor iets op jouw telefoonhoesje zou laten zetten?

Het bericht delen is uiteraard ook altijd erg lief.

Deze winactie loopt tot 9 oktober, deze dag zal ik de winnaar bekend maken via de mail.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

11 thoughts on “Win jouw persoonlijke telefoonhoesje

 1. Hoi debby een supper leuke actie!!
  ik zou graag een foto van mij en mijn vriendje erop willen hebben omdat ik duper veel van hem hou en als hij er dan even niet is heb ik hem toch bij me xxrachel

 2. Ja, doe heel graag mee 🙂 Ik vind het zo mooi dat de foto over het hele hoesje staat. Ik zou een foto van ons met Elara* kiezen of een foto van Elara met de hondjes. Of alleen van Elara. Of van papa en Elara. Of… Of… Oh keuzes!

 3. Ik doe op de valreep graag mee. Ik heb net een nieuwe telefoon en een mooi hoesje n om deze te beschermen is altijd welkom. Hoe kan dat beter met een mooie foto van Zoë op vakantie

 4. Hey! Wat een super leuk winactie! Ik zie dat ik nog net op tijd ben om mee te doen, dus ik grijp deze kans! 🙂
  Ik heb vorig jaar met een vriendin de color run gelopen en daar zijn hele leuke foto’s uitgekomen!
  Helaas is het afdrukken van de foto’s er een beetje mee ingeschoten dus het zou ontzettend leuk zijn als ik er een telefoonhoesje van kan maken, van de leukste foto!
  Ik ga duimen! 🙂
  Liefs Lenneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge