Woordeloze Woensdag 1

image_pdfimage_print

Vandaag is er een nieuw rubriek geboren: Woordeloze Woensdag. Er zal elke woensdag een foto of een filmpje online komen. En van mijn verder geen woorden. Voor de eerste Woordenloze Woensdag heb ik een filmpje voor jullie, een filmpje met een heel mooi nummer van Nick en Simon. Luister de tekst goed en misschien voel je een beetje wat er in mij om gaat.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Kende ik helemaal niet! Mooi!
    Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Nooit genoeg Magformers!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?