Zondag favorieten 2

image_pdfimage_print

Elke week probeer ik wat mooie lichtpuntjes op te schrijven. Soms valt het iet mee, maar wil toch elke keer even er bewust van zijn dat er wel mooie kleine dingetjes zijn in het leven. Deze week was het echt even heel goed zoeken waar ik nu echt blij van werd. Dus heb niet heel veel opgeschreven dit keer.

DSC_0024

Foto,s kijken van mijn prachtige zoon.
Wetend dat er nog zoveel mensen zijn die aan Daan* denken. Ook de mensen die ik niet persoonlijk ken bedoel ik daarmee.
Post pakketjes maken met leuke dingen erin voor vriendinnen.
Me iets minder onrustig voelen.
Kreeg een grote doos via de post binnen met iets heel leuks om wat kindjes blij mee te maken. (daar kom ik nog op terug)

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Anneleen schreef:

    Knap van je dat je toch probeert stil te staan bij enkele positieve lichtpuntjes!
    Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?