Zondag favorieten 2

image_pdfimage_print

Elke week probeer ik wat mooie lichtpuntjes op te schrijven. Soms valt het iet mee, maar wil toch elke keer even er bewust van zijn dat er wel mooie kleine dingetjes zijn in het leven. Deze week was het echt even heel goed zoeken waar ik nu echt blij van werd. Dus heb niet heel veel opgeschreven dit keer.

DSC_0024

Foto,s kijken van mijn prachtige zoon.
Wetend dat er nog zoveel mensen zijn die aan Daan* denken. Ook de mensen die ik niet persoonlijk ken bedoel ik daarmee.
Post pakketjes maken met leuke dingen erin voor vriendinnen.
Me iets minder onrustig voelen.
Kreeg een grote doos via de post binnen met iets heel leuks om wat kindjes blij mee te maken. (daar kom ik nog op terug)

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Zondag favorieten 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge