Take a look at my life 51

image_pdfimage_print

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.


Maandag 15 december 2014

Mijn dagen worden steeds leger en saaier. Ik weet af en toe gewoon niet wat ik moet doen. Zit steeds meer thuis, heb dan ook steeds minder afspraken. Aan de ene kant wel lekker, maar ook soms heel vervelend. Er zijn zelfs dagen bij dat ik liever niet me bed uit wil komen. Blijf dan ook lang in de ochtenden liggen.
IMG_20141215_134732Vandaag maakte ik eens water met een smaakje. Ik deed er dus citroen in. Best lekker zo voor een keertje.

IMG_20141215_201951Wereldlichtjesdag was het vandaag. In Groningen deden ze hier ook aan. Waar ik ook al over schreef. Vond het zo mooi al die lichtjes te zien. Kon natuurlijk niet anders dan dat ik er foto,s van moest maken.
IMG_20141215_233621Deze leuke gekleurde ballen hingen er ook. Hier had ik al de hele tijd me oog op, deze paarse bal. Paars is echt de kleur van Daan* Dus ook even een kiekje van moeten maken.

Dinsdag 16 december 2014

IMG_20141216_123739De hele dag leek het wel nacht in huis. Zo donkere dag was het, helemaal niks aan gewoon.

Ondanks het zo slecht weer was, donker en best veel regen ben ik de stad in geweest. Dat thuis zitten ben ik zo zat… Ging op cadeautjes jacht voor 2 post pakketten. Voor een jarige vriendin en eentje die het gewoon even verdiend.
IMG_20141216_192836Af en toe neem ik toch een gezonde keuze. En nu stond er een heerlijk fruithapje in de planning. Jammie ananas en banaan, ben er gek op.

Woensdag 17 december 2014

IMG_20141217_140625Dit zijn de 2 pakketten dus geworden, met allemaal fijne spulletjes erin.
IMG_20141217_214101S,avonds ontplofte mijn soacial media met het nieuws over Elara. De dappere dodo met de staartjes is overleden. Ik kon alleen maar huilen, het kwam zo dichtbij. Voor haar en haar ouders branden ik dit kaarsje. Ik denk aan jullie

Donderdag 18 december 2014

Deze middag was het weer tijd om naar mijn psycholoog te gaan. Dit keer geen EMDR kwam ik achter. Ze vroeg me hoe het ging nu ik de therapie kreeg. Ik vertelde haar dat ik wel wat rustiger werd ervan. Ze vond ook dat ik dat uitstraalde. En dus wilde ze graag weten wat ik nog wilde behandelen met haar. Of ik daar over na had gedacht. Ehmm nee, dat moest ik dan maar even doen op het moment daar. Hmmm, ze wilde dat ik me ogen sloot en ging nadenken. Nou dan ben je bij mij verkeerd. Dat is een stukje vertrouwen wat ik weg moet geven en dat vind ik lastig. Ze wilde het makkelijker voor me maken… Neem een punt om naar te kijken, geen contact maken met mij en ze zal af en toe wat zeggen en soms stiltes laten vallen. Nou doen dacht ik dan kan ik beter wel me ogen dicht doen want dat werkt helemaal niet. Dus deed me ogen dicht, dat ging eigenlijk best goed. Daarna kon ik haar ook vertellen wat me nog erg bezig hield. In het nieuwe jaar is mijn volgende afspraak, duurt echt nog lang pas 22 januari. Want ik ben van de EMDR altijd paar dagen van slag. Dus geen goed idee vlak voor mijn vakantie nog te gaan. Wel als er iets is, kan ik haar gewoon vanaf 5 januari bereiken, of altijd nog een afspraak maken.

Vrijdag 19 december 2014

Heb de moed verzameld om op tijd uit bed te komen, om naar me werk te gaan… Heb dus even lekker weer 2 uurtjes gewerkt. Wel had ik onwijs veel last van me rug deze dag. In de middag heb ik een lang telefoon gesprek gehad met mijn mams. En moest ik nog even naar het centrum, de pakjes wegbrengen… Rouwkaartje kopen, versturen… En nog wat boodschapjes doen. Heb de avond dan ook doorgebracht in de slaapkamer met de tv aan. Was best moe.

Zaterdag 20 december 2014

IMG_20141220_113842Heerlijk ik ging croissants maken met knakworsten erin.
IMG_20141220_120916Lekker eten, jammie…

Zondag 21 december 2014

IMG_20141221_145949Eigenlijk verveelde ik me deze dag… Maar mijn man zei ga dan aan de slag met de kaarten van Daan* Daar ben ik dan maar even mee bezig geweest. Onder een genot van warme choco met marsmello,s die ik van me schatje kreeg.

IMG_20141221_150531Toen kreeg ik ook nog een zakje met smoeltjes, maar die kreeg ik niet allemaal op hoor…

IMG_20141221_154047Er zitten weer wat kaarten in, maar echt opschieten doet het niet. Al die mooie teksten op de kaarten, lees ze steeds weer als ik er voor ga zitten. Maar uiteindelijk komt het wel af.

Ik merk dat ik soms dagen gewoon geen foto,s maak, blijkbaar kost me dat soms veel moeite…
Maar dit was dus mijn week, hoe was jullie week?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Take a look at my life 51

  1. Mooi hoe je dat doet met de kaarten van Daan*. Kan me voorstellen dat je steeds opnieuw alles leest en dar je nu in een grote leegte valt. De wintermaanden zijn altijd al van die binnen blijf maanden…laat staan als je verdriet om je overleden kindje hebt. Lijkt me heel moeilijk. Dikke knuffel.
    Miranda onlangs geplaatst…Instadiary|2My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge