Zondag favorieten, Vrienden, Fietstas, Knuffelen

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××
 Bij vrienden op bezoek geweest en lekker de bbq aangezet
 Eindelijk een nieuwe fiets tas gekocht, die oude viel zowat helemaal uit elkaar
 Steeds vaker op de fiets ergens heen gaan, meer vertrouwen erin krijgen
Trauma healing gehad, wat een mooie ervaring
Complimentjes krijgen op mijn schrijven, ondanks ik ze moeilijk kan accepteren
 Knuffelen, wat doet me dat goed de laatste tijd met hele lieve mooie mensen
Spontaan een cadeautje krijgen van een oud buurvrouwtje

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?