Zondag favorieten, meeting, schrijven, knuffel

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××

Schrijvers meeting die vandaag op de planning stond (cursus “je levensverhaal schrijven”)
Iemand bellen waar ik best zenuwachtig voor was, maar zo goed uitviel (wauw momentje)
Een knuffel krijgen van iemand die je voor het eerst ontmoet, maar zo goed aanvoelde
Allemaal mooie nieuwe mensen ontmoeten die allemaal hetzelfde doel hebben schrijven aan hun levensverhaal
Mijn verhaal te mogen delen over Daan zonder mij er onzeker over te zijn of iemand het wel wilt horen

Waar wordt jij nou blij van?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?