Zwangerschap dagboek ~Week 27~

image_pdfimage_print

Zwangerschapsvergiftiging of niet!

Zoals jullie weten kom ik elke twee weken in het ziekenhuis voor controle, maandag was het weer zover. Altijd wordt mijn bloeddruk gemeten, omdat die gewoon net even aan de hoge kant is. Maar voor mij goed te doen. Helaas klaag ik ook al nu twee weken van extreme hoofdpijn dus ze maakte zich een beetje zorgen erom. Bloeddruk bleek te hoog te zijn, dus ze wilde controle op urine en bloed laten doen. Dacht ik een korte afspraak te hebben, zit ik zo op het DOK een uur. Want ja ik moest ook wachten op de uitslagen. Als het mis was geweest, dus zwangerschapsvergiftiging hadden ze me niet laten gaan. Maar gelukkig dit was het niet en ik mocht gewoon lekker naar huis. Het is ook wel een beetje vreemd, want op de poli meten ze je bloeddruk dus met een dunne band. Dat was blijkbaar het probleem, want het moet gedaan worden bij mij met een brede band. Dus op het DOK was me bloeddruk ook gewoon prima. Laten ze het dan gelijk goed doen.

Shoppen voor de baby 

Ik heb nog niet heel erg veel gekocht voor onze baby, maar we hebben natuurlijk ook eigenlijk bijna alles nieuw. Denk aan de meubels, kinderwagen, verzorgingsproducten, doeken enz… Maar natuurlijk wil je en moet je nog wel wat kopen voor een nieuwe baby. Zo hebben we pas het eerste pakje gekocht voor onze kleine. Ja dat konden we nu doen, aangezien we nu het geslacht weten. Dit was echt zo leuk om te doen. Maar van de week ben ik ook op de negenmaandenbeurs geweest. En ik had al gezien dat mamaloes babysjop er stond. Daar wilde ik al een voedingskussen bestellen, maar schoof ik vooruit omdat ik dit wilde doen als we eenmaal in ons nieuwe huis zaten. Maar nu ze dus op de beurs stonden dacht ik koop ik hem daar gelijk. Tijdens de zwangerschap van Daan had ik er eentje gekregen, maar die was al helemaal versleten voor ik hem dus kreeg. Dus werd het nu een nieuwe, weet nog niet precies hoe ik hem het beste kan gebruiken voor het voeden. Maar dat komt vast wel goed.

Babykamer

Ik heb echt al een hele tijd zin om me bezig te gaan houden met de babykamer. Maar we moeten eerst zorgen dat we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Maar het komt nu dichtbij. Maandag krijgen we de sleutel en dan gaan we beginnen met klussen. Ik wil me richten op het kamertje waar onze kleine gaat komen. Daar moet eerst het behang eraf. En zodra mijn partner het heeft kunnen verven en de meubels er eenmaal in staan, kan ik daar mijn gang gaan. We zijn er inmiddels nu wel uit wat de kleuren gaan worden, ik kan echt niet wachten. Het is zo vervelend dat alle lieve schattige babyspullen in dozen staan. Want het neuzen er tussen is zo fijn. Maar dat kan dus nog even niet. Ik hou jullie dus zeker op de hoogte over de vorderingen straks in het nieuwe huis.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Zwangerschap dagboek ~Week 27~

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge