Take a look at my life *week 8*

image_pdfimage_print

Dit is de laatste week voor we gaan klussen in onze nieuwe woning. Wat spannend we krijgen nu gewoon echt de sleutel van ons paleisje. Ik heb er zo zin in om over te zijn. Het verhuizen zelf zie ik wel erg tegenop. Maar dat komt allemaal wel goed. Nu heb ik nog even een overzicht van de afgelopen week.

Maandag was ik dus weer op controle in het ziekenhuis voor mijn zwangerschap, waarom ik op het DOK belandde schreef ik al in me zwangerschap dagboek. Vervelend als je denkt snel klaar te zijn in het ziekenhuis. En dat je dan gewoon een uur zit te wachten op uitslagen van urine en bloed. Zeker als er helemaal niets aan de hand is ermee.Ja we zijn druk bezig het huis aan het opruimen voor de verhuizing. En een eis van de woningbouw is de keukenkastjes schoon achter laten. Dus daar ben ik maar aan begonnen. De bovenkant van de kastjes heb ik aan me vent over gelaten. Durf soms niet op een trap te staan. Ligt eraan hoe mijn lichaam aanvoelt. En aangezien het de laatste tijd niet super gaat ermee, liet ik dit maar even achterwegen. Maar de kastjes zijn dus nu wel schoon.

Woensdag mocht ik niet van mijn partner op de fiets naar de kinderboerderij. Gelukkig maar, het waaide heel hard. Hij bracht me, ik ging toch alleen maar afscheid nemen. Dus heb gewoon nog even gezellig gekletst daar. Cake uitgedeeld. En daarna werd ik weer opgehaald door mijn partner. Zo fijn, want daardoor had ik nog genoeg energie om nog wat in huis te doen.

Donderdag heb ik me heerlijk rustig gehouden, wel nog even naar de winkel geweest om broodjes en drinken te halen voor de volgende dag. Maar ik moest me echt wel rustig houden deze dag. Dus lekker veel op bed Netflix gekeken. Dat is soms echt geen straf als je het mij vraagt.Vrijdag was de dag waar ik al een jaar naar uitkeek. Ja want na de laatste keer huishoudbeurs kocht ik meteen nieuwe kaartjes. Omdat ze zo lekker goedkoop waren. Alleen had er natuurlijk geen rekening mee gehouden dat ik bijna 28 weken zwanger zou zijn. En paar dagen daarna in ons nieuwe huis zou gaan klussen. Maar ik en mijn vriendin hebben weer een hele leuke dag gehad op de negenmaandenbeurs en de huishoudbeurs. Hier komt zeker nog een verslag over. Maar wat we dus nooit doen en nu wel is in de avond wat eten op de beurs. Dit is ook gelijk de eerste en laatste keer. Ik kon gewoon echt niet meer en zag het niet zitten om nog langs Schiphol te gaan om daar iets te eten, wat we normaal doen. En ook me treinkaartje stond dat niet toe. Maar het ziet er heerlijk uit het eten zo op dat bord. Alleen het was het geld zeker niet waard. Het was niet eens echt warm, en je betaalde echt de hoofdprijs. Voor dit met een flesje drinken betaalde ik zo,n 15 euro. Dit was gewoon echt zo zonde van het geld. Maar goed we hadden wel iets te eten voor we naar huis gingen.Met mijn zwangere buikje in de trein s,avonds naar huis van de beurs. Wat was ik bekaf zeg, was dan ook heel blij dat ik uiteindelijk op het station lekker werd opgehaald door mijn lieve mannetje. En thuis vrij snel al me bedje in dook.

Zaterdag is het vaak de dag van de week boodschappen, maar zag het eigenlijk niet zitten. Ik kon amper lopen, maar we hebben het gered. Deze dag heb ik dan ook niets meer gedaan. Lekker op bed met Netflix aan.
Ja het wordt steeds gekker hier met al die dozen, maar ben dus weer even bezig geweest wat dingetjes inpakken. Alleen valt niet mee wat nu nog in dozen moet. Want er zijn ook dingen die pas echt op het laatste moment als we over gaan mee kunnen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge