(Gesloten) Bedankje aan mijn steun, mijn lezers – Give Away

image_pdfimage_print

Een tijdje terug heb ik jullie een give away beloofd. Ben er echt wel even mee bezig geweest, want het is niet zomaar even een give away. Heb vele bedrijven benaderd om iets leuks te doneren voor mijn lezers. Jullie zijn mijn steun in deze vreselijke moeilijke tijd waar ik doorheen ga. En het liefst maak ik jullie allemaal blij met iets leuks op de deurmat. Maar dat is simpelweg niet mogelijk. Maar ik ga wel 2 lezers hopelijk heel blij maken. Heb dus 2 mooie pakketten klaar staan. Ze zijn niet helemaal gelijk aan elkaar. Maar grotendeels wel.

Wat is dat geweldig om bedrijven aan te schrijven, je verhaal te vertellen en zo graag lezers blij te maken met iets tastbaars. Vele van deze bedrijven zeiden meteen ja hierop, waar ik dan ook erg dankbaar voor ben. Heb ze even allemaal op een rijtje gezet van welke bedrijven jullie iets leuks kunnen krijgen. En zoals jullie kunnen zien is het wel een beetje gericht op moeder en kind. Je hoeft natuurlijk geen moeder te zijn om hieraan mee te doen.
DSC_0022 (800 x 531)Deze 2 tassen komen van Netflix, ik kreeg 2 Frozen pakketten. En in deze tassen heb ik de rest van de spullen gedaan. Het is dus nog een verassing wat je krijgt. Maar de links naar de shops verraad vast een groot deel.

In samenwerking met:

De vier windstreken
Opschrijfboekjes
Goedgemerkt
Naïf
Passion 2 create
Mar-JoYa
Post & Papier
Netflix
Kiddy Colors
Popsjes&co

Deze give away loopt tot 25 november 2014

Laat een reactie achter met geldige email en deel het bericht op facebook/twitter
a Rafflecopter giveaway

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

18 thoughts on “(Gesloten) Bedankje aan mijn steun, mijn lezers – Give Away

 1. Lieve Debby,
  Het is al zo bijzonder dat ik als buitenstaander mee mag lezen op jouw sites
  Jij verdient een bedankje en ik wil dus zeker niet mee doen aan de wedstrijd
  Ik voel me vaak een indringer,maar leer veel van jouw kracht
  Liefs Elisa

 2. Heey lieffie 🙂

  Ben trots op je wat jij allemaal voor elkaar krijgt 🙂

  Netflix heeft echt supet leukr tassen gestuurd! Heb vorige week frozen gekeken en vind de film helemaal geweldig!
  Mijn collega en haar dochtertje zijn ook helrmaal gek van frozen en hebben vaak gezegd dat ik frozen moest kijken 🙂

 3. Wat lief Debbie!
  Jij bent echt een leuk en liefdevol mens, dit bewijst dat maar weer. Super! Ik hoop dat twee net zulke leuke mensen beloond worden met je give away!!
  Ik ben benieuwd !! 🙂

 4. vind het bijzonder om mee te mogen lezen en om in real life met je te praten en te lachen ! want ook dat is heel belangrijk juist in deze periode ,nogmaals ik vind je een sterk en mooi persoon !

 5. Lieverd, we lezen het vooral omdat we om je geven, met je mee willen leven. Het is heel byzonder wat je allemaal bent gaan doen na het overlijden van Daan en in die weg willen we je tot steun zijn waar dat kan!
  Een mooi gebaar dat je twee lezers op deze manier wilt bedanken. Iets wat jij wilt doen en dat waardeer ik enorm in jou. Ondanks je eigen verdriet je uitstrekken naar de ander. In alles weet je mensen te raken, ook hierin weer.
  Frozen is hier ook enorm geliefd bij ons meiske met hechtingsstoornis. Waarom ik je dit schrijf? Toen ze mij zag huilen om het overlijden van Daan en ik het haar vertelde nam ze me mee naar haar kamer om de film Frozen te kijken en zei: “had ik nu het dekbed van Frozen maar, dan konden we samen verdrietig in bed liggen, want dit echt erg. Ik mis mijn tweelingbroer Eljada* maar zij mist haar kindje met down en dat is toch extra he mama?”
  Dat heeft veel met mij gedaan, ze voelde duidelijk aan dat dit anders was… Zo gevochten… Sinds die dag is ze verandert naar onze Matthanja met down syndroom. En dat doet veel met mij. Daan zal altijd in onze harten voortleven, in onze gedachten zijn. We willen alleen maar dat je weet dat je niet alleen staat in het verdriet. Sommigen van ons verloren zelf (een) kindje(s), anderen leven mee doordat ze zelf een kindje met down hebben (of zoals in ons geval de combinatie van overlijden kinderen en kindje met down hebben).
  We denken aan je, xxx

 6. Lieve Debbie,

  Wauw wat een mooi gebaar om dit te doen!!
  En dat zo veel bedrijven gelijk ja zeiden om je te helpen!!
  Je bent en kanjer!!

  Xxx Silvia

 7. ik vind het echt geweldig dat zoveel bedrijven mee hebben gewerkt.
  vind je erg sterk, ook al vind je dat zelf niet, hoe jij je angsten aan pakt petje af, ik zal het niet na kunnen doen denk ik. je bent sterk dat laat je wel zien. je bent en blijft een moeder van van draakje daan. hij blijft in gedachten bij ons.
  veel liefs en xxx voor jullie beide

 8. Lieve Debbie,
  Wat een prachtig gebaar. Ik doe graag mee aan je give away actie. Onze dochters vonden de film Frozen geweldig.
  Ik vind het vooral heel bijzonder dat je ons laat meedelen in jullie leven, jullie verdriet, maar vooral ook jullie openheid, vreugde en dankbaarheid.

  Liefs Henriëtte.

 9. Lieve debbie, zoveel respect voor jou. Zo positief verder gaan en met zoveel kracht! En dan ook nog zo veel aan anderen denken. Je bent een heel mooi mens. Ik zou het zo niet gekund hebben. Wens jullie het aller aller beste! X

 10. Een super mooi gebaar. Eigenlijk hoort het andersom, dat we jou een bedankje geven omdat je ons laat kijken in jouw leven. Ik werk zelf in de zorg en krijg zo ook een stukje mee met het leven hoe dit bij andere mensen is. Elk leven is uniek en daarom vind ik het erg mooi en bijzonder dat je ons mee laat kijken.

 11. Wat onwijs lief dat je dit georganiseerd hebt! Ik doe dus graag mee 🙂 En echt, als ik meer steun had kunnen geven digitaal had ik het gedaan! Niemand die zoveel respect verdient van me dan jij !
  Gwen onlangs geplaatst…Slechte slaperMy Profile

 12. Lieve Debbie, woorden tekort om te steunen. Het verlies van Daan sloeg in als een bom. Voor velen van ons. Wat ben jij een dappere en lieve vrouw. Zelfs nu nog probeer je anderen een fijn gevoel te geven. Voor Ella doe ik graag mee, omdat ze dol is op de film Frozen. Liefs Miranda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge