Tassen inspiratie

image_pdfimage_print

Vele vrouwen zijn gek op tassen, en willen voor elke outfit een nieuwe tas hebben. Zo,n vrouw ben ik dan weer niet. Maar af en toe een nieuwe tas kopen is wel heel leuk. Soms vind ik het dan ook leuk om eens rond te neuzen naar verschillende tassen. En dan het liefst naar tassen die niet zo standaard zijn.

Zelf zeg ik dan wel dat ik geen tassen tik heb, en toch als ik na ga hoeveel tassen ik thuis heb. Een weekend/sporttas, rugtas, laptoptas, 3 schoudertassen, en ook nog 1 voor het werk. Pas geleden kocht ik die 3e schoudertas omdat een andere kapot was. Dus die moet eigenlijk gewoon weg… Maar gek genoeg de meeste tassen verdwijnen in de kast en gooi ik niet weg. Waarom zonde vind ik dat. Maar als ze kapot zijn is het toch wel logische om ze gewoon weg te gooien. Zo heb ik denk nog wel meer tassen in de kast liggen waar ik geen weet van heb meer. Dus ik denk dat elke vrouw wel iets met tassen heb, ik dus ook ondanks ik het ontken.

Klein beetje tassen inspiratie…

Zo kwam ik een hele leuke laptop tas tegen. Deze vind ik wel heel erg leuk, jammer genoeg is mijn laptop er te groot voor. Maar misschien iets voor jouw!
Ik vind het wel apart zo,n rugtas voor de laptop.

brooks_rugzak_dalston_small_witGa je weleens een weekendje of wat langer weg dan is een grotere tas wel heel handig. Een mooie weekend tas is niet verkeerd dan. Deze tas vind ik best heel mooi, en zoals ik zag op de site van Marington ziet hij er ook heel stevig uit.

casiana_canvas-1

 

Deze staat onder schooltas, maar waarom speciaal voor school gebruiken. Voor mij is school al erg lang geleden dus ik zou hem gewoon als rugtas gebruiken. Makkelijk voor als je een dagje weg gaat en wat lekkers wilt meenemen. Misschien nog een fotocamera mee neem enz… Veel fijner toch als een hand/schouder tas.
brooks_islington_rugzak_bruin

 

Ben benieuwd wat jullie van deze 3 tassen vinden?

hartje

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Tassen inspiratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge