Zondag favorieten, Safari Park, Vakantie, BBQ

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××
Bert heeft heerlijk 3 weken vakantie
En bij vakantie hoort een dagje weg en wij gingen naar het Safari Park Beekse Bergen
Heerlijk weer en dat betekend heerlijk genieten op het balkon van de BBQ
Een Happy Planner bestellen
Een edelsteen kopen en ook merken dat hij werkt
Kaarsjes branden bij het grafje van het kindje van een vriendin van mij

0dcca6c8bebdcd2f7288968050d47d32

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge