Fijn wonen als gezin

image_pdfimage_print

Bijna zes jaar wonen we nu in een koopwoning in het mooie Winsum. Nog geen seconde spijt van onze verhuizing. Zo blij dat we er weg zijn waar we eerder woonde, vanwege het trauma wat daar ligt. Maar ook dat ik daar niet mijn kind wilde laten opgroeien. Hij zou daar niet voor de deur kunnen spelen, en waar we nu wonen hebben we een grote speeltuin heel dichtbij. Waar hij inmiddels soms zelf al alleen naar toe gaat.

Een naambordje voor het huis

En dan woon je dus al zes jaar in het huis en dan heb je gewoon al die tijd nog niet eens een naambordje bij de deur hangen. Dat werd nu toch echt weleens tijd dat die er zou gaan komen. En ineens was daar mijn kans om dat naambordje te laten maken. Via Fotocadeau maak je een naambordje naar wens. En dat deden we thuis dan ook, om iets moois te laten creëren. Eindelijk is daar dan een prachtig naambordje voor het huis waar we sinds de komst van onze kleine man wonen.

De keuken

De vorige keer mocht ik iets moois maken voor in de keuken, en koos ik voor een spatscherm. Het plan is uiteindelijk ook in onze keuken een inductiefornuis te plaatsen, maar dat is voor op langer termijn. Heb jij nou wel al inductie in je keuken. Maak jouw keuken af met een inductieplaat beschermer van Fotocadeau

Ik ben nog steeds enorm blij met mijn spatscherm in de keuken, en nu ook helemaal tevreden over ons naambordje voor onze woning.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge