Mijn leven met kleuter 12

image_pdfimage_print

Een nieuw weekoverzicht, blij dat me dit weer regelmatiger lukt om te doen. En hopelijk komen er met de tijd weer meer andere blogs online over mijn leven. Voor nu kunnen jullie even weer genieten van de fijne momentjes met Max en mij.

Vorige week weer een zwemles voor Max, en hij gaat gelukkig met plezier erheen. Het is zo leuk om te zien hoe hij bezig is ermee. Zijn papa kon ook weer even meekijken, daar genieten we enorm van.

Het laatste weekend van november had ik weer een schrijfbijeenkomst, waar ik maandelijks heen ga. Deze keer was het thema heksen, en er waren dan ook twee heksen aanwezig. We kregen een toverstokje, die ik daarna aan Max gaf. Hier was hij mij aan het omtoveren naar een kikker. Hokus Pokus, mama stil zijn, mama stil staan…

Lekker even een avondje eten bij de grote gele M. Max vraagt hier regelmatig om, dus dit keer gingen we er weer even lekker eten.

Natuurlijk wilde hij ook nog een lekker ijsje. Bofkont.

Hij heeft het helemaal in zijn koppie gehaald dat hij zelf kerstkaartjes wil maken voor zijn klasgenootjes en vriendjes. Dit idee komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, maar daar ga ik later in een blog op verder. We hebben dan ook lekker bij de Action allemaal mooi knutsel spul gekocht speciaal voor kerst. Hij zal nog wel een tijdje bezig zijn om ze allemaal te maken.

Zaterdag was het sinterklaasfeest op het werk van zijn papa, wat vond hij dit spannend. Vooral al die mensen en kinderen die hij niet kent. Hij was opstandig en wat bozig. Maar gelukkig na een tijdje brak het ijs, en kon hij ook genieten. Helaas was het feest, weinig feest. Het was gewoon heel slecht georganiseerd en heel saai.

Maar Max mocht naar de Sint komen, en we stonden verbaasd dat hij ook echt ging.

En aan het einde kreeg hij een heel mooi cadeau.

Zondag vierde we thuis, met opa en oma pakjes middag. Er waren veel cadeautjes en lekkers op tafel. 

Wat hebben jullie op pakjes middag/avond gedaan?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge