Film tip: Raise your voice

image_pdfimage_print

Jaren terug als tiener keek ik graag naar de serie Lizzie McGuire, kennen jullie deze serie nog! Hillary Duff speelt de hoofdrol erin. Vanaf het moment dat daar de film vanuit kwam, ben ik veel mer films gaan zien waar ze in speelt. Vind het een leuke actrice om naar te kijken. Zo ontdekte ik weer een nieuwe film voor mij die ik dus nog niet eerder was tegen gekomen. Via Netflix keek ik de film Raise your voice.

Een muzikale film, waarin ik ook met tranen naar heb zitten kijken. Dom als je naar een film gaat kijken en je weet dat er iemand dood gaat. Dat vraagt om emotie, op het moment waar ik in leef. Toch keek ik deze film af, want vond het een mooie film.

De tiener droomde over muziek maken op de kunstacademie. Ze maakte deze droom waar, dat leert ons weer dat je hoe klein of groot je dromen ook zijn ze niet op te geven. Ga voor deze dromen, leef jouw droom.

“Nadat haar broer plotseling sterft, brengt een tiener de zomer door in Los Angeles op een kunstacademie waar ze een nieuwe manier van leven ervaart.”

Kende jij deze film al?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Film tip: Raise your voice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge