Glimlachmomentjes #2

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Knuffelen
Na 2 1/2 week niet bij mijn vriendin te zijn geweest heb ik mijn leven gewacht met de gladheid naar haar toe te gaan om even te kunnen knuffelen. Dit kon ik wel gebruiken. Maar het was van vrij korte duur. Normaal ga ik altijd op de fiets erheen. Maar nu met de bus, ik was blij dat hij weer reed. Maar toen kreeg ik een bericht van mijn man dat hij het verstandig vond dat ik naar huis kwam. Het weer zou erger worden, en een risico dat de bussen weer zouden stoppen met rijden. Toen ben ik dus maar naar huis gegaan. Maar bij haar voordeur gaat het naar beneden en dat was gewoon een ijsbaan. Dat heb ik dus maar net overleefd. (beetje overdrijven mag) Het was wel fijn om haar weer even te hebben gezien. Het is nog maar de vraag wanneer ik haar weer kan zien. Want normaal ben ik er elke week. Maar soms komt er bij haar iets tussen, en ja het weer zat ook nogal tegen. Hoe zou dit volgende week zijn.


Netflix
Ik ben echt verslaafd aan Netflix. Lekker veel series kijken. Als ik me niet lekker voel is Netflix toch echt mijn grootste vriend. Hoe heerlijk is het om gewoon op bed te liggen en niks anders dan de hele dag series kijken. Ook net als van de week toen het weer het niet echt toeliet om er op uit te gaan. Ik was echt gebonden aan huis. Dan is het ook fijn als je lekker veel series kan kijken. Ik krijg er geen genoeg van. Dus bedankt Netflix dat jij me grootste vriend wilt zijn als ik aan huis gebonden ben.


Shoppen
Ben cadeautjes gaan kopen voor de mamaswap waar ik aan meedoe. Altijd leuk om voor andere iets te kopen, wel vond ik het lastig. Maar ik ben geslaagd en nu kan ik lekker gaan knutselen ervoor. Ook kocht ik wat leuks voor een vriendin voor haar verjaardag. En dan zo leuk als je daar dan iemand blij mee maakt. Daar doe je het toch voor.

8e31a64f589d984cd9c0610d0b5aaea1

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge