Take a look at my life 2

image_pdfimage_print

MaandagIMG_20160111_170303Vandaag de hele dag lui gedaan op bed. Een paar lekkere boterhammen met kaas in de oven gemaakt. Dat was alweer lang geleden dat ik dat eens gegeten had.IMG_20160111_181201Later in de middag lekker gezond doen met een bakje fruit. Lekkere aardbeien en een banaan.

DinsdagIMG_20160112_163043Deze dag ging ik de stad in om cadeautjes te kopen voor de mamaswap waar ik aan meedoe. En voor een vriendin die een jaartje ouder/gekker werd. En zoals altijd als ik in de stad ben loop ik even Musjes binnen, om daar vervolgens een aantal uur te zitten kletsen.IMG_20160112_192831Thuis maakte ik een lekkere smootie met de aardbeien die nog over waren en een banaan en een beetje yoghurt.

WoensdagIMG_20160113_090004Ja het was weer tijd om naar de kinderboerderij te gaan. Ik hoopte dat het voordat ik weg zou gaan zou stoppen met regenen. Het is niet te zien op het plaatje maar het regende echt. Maar ik ben mooi droog over gekomen. En ondanks er nog meer regen viel ben ik ook weer droog thuis gekomen. Hoera!!!

Donderdag

Eindelijk dan maar weer eens op de fiets klimmen om naar Ohanahome te gaan. Dat was weer even geleden helemaal daarheen op de fiets. Was dan ook vet moe toen ik aankwam. Maar dat geeft niet. Het was een dagje relaxen daar. Het is moeilijk uit te leggen maar alleen al daar aanwezig zijn geeft zoveel rust. Dan hoeft er niet eens gesproken te worden. Het was gewoon zo,n dag van niks doen. Op de bank hangen en serie kijken. Ja dat kan ik thuis ook, maar dit gaf veel meer rust.

Vrijdag

Na vier weken weer naar de yogales geweest, whaaa wat was dat weer zwaar zeg. En dan ook nog heen en weer fietsen. Thuis was ik bekaf, even wat gegeten en ben toen mijn bed in gekropen. Werd pas rond half 6 wakker. Dus had de hele middag liggen slapen. Zo dat had ik blijkbaar echt nodig.

ZaterdagIMG_20160116_104606Even naar buiten omdat er week boodschappen gehaald moesten worden. Er lag al een hoop sneeuw, en het ging nog veel meer sneeuwen. Vind er niks aan die natte troep. Als het dan ook echt blijft liggen. Maar voor mij hoeft het niet. Laat het maar weer snel weg zijn, zodat ik makkelijker weer weg kan op de fiets. Want met dit weer is fietsen toch echt niet te doen.IMG_20160116_122332

IMG_20160116_130522In de middag lekker aan het freubbelen geweest voor de mamaswap. Nee ik ben nog lang niet klaar, de doos zit nog niet vol zoals je kunt zien. Iedere keer weer een stukje verder ermee. Dus lekker op mijn gemak ermee bezig zijn. Maar moet nu wel wat sneller werken voor ik het weet moet hij opgestuurd worden.

Zondag

IMG_20160117_153449Ben de hele middag bezig geweest in de keuken. Lekker erwtensoep gemaakt. Normaal maak ik 2 liter nu heb ik het dubbele gemaakt. Ook maakte ik gelijk lasagne voor de volgende dag. En wat hebben we deze avond heerlijk gegeten van de soep.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge