Mijn favo series *Deel 1*

image_pdfimage_print

In dit nieuwe jaar begin ik ook weer met lijstjes van mijn series die ik heb gezien op Netflix. Leuke inspiratie voor jouw en zo kunnen jullie ook zien waar ik dus van hou om te zien. Ik heb de afgelopen tijd best veel naar Netflix gekeken. En heb dus een leuk nieuw lijstje voor jullie.

Girlboss

Deze serie vond ik heerlijk om naar te kijken, aflevering na aflevering. En voor ik het wist was het seizoen afgelopen. Deze kijkt gewoon echt lekker weg. Heerlijk om mee te ontspannen.

One day at the time (seizoen 1 en 2)

Weer zo,n heerlijke lachwekkende serie die gewoon fijn is weg te kijken.

Fuller house seizoen 3

Zoals voorgaande seizoenen is deze ook weer leuk en grappig. Ik hou ervan. Alleen jammer dat het zo snel uitgekeken is.

Riverdale (seizoen 1 en 2)

Ook Riverdale is best wel een fijne serie waar ook spanning in voorkomt. Beide seizoenen zijn erg goed, met seizoen 2 ben ik nog bezig omdat hier elke week 1 aflevering online komt. Dit vind ik dan weer minder leuk, want hou er van om gewoon een paar afleveringen tegelijk te kijken. Ondanks dat was ik dus al wel gewoon begonnen met dit seizoen.

Jane the virgen (seizoen1 en 2)

Eerst dacht ik echt wat is dit voor rare serie, maar ik bleef toch kijken. En hij bleef raar, maar ergens ook erg grappig. Dus ik keek beide seizoenen, en ik hoop dat er nog een nieuw seizoen gaat komen.

The mist

Dit was echt weer een hele goede serie, goed gemaakt en heel spannend ook. Deze raad ik jullie dus echt aan als je van spanning houd.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge